Tilbake til Notodden

- De kom på tredjeplass over de mest ønskede artistene til sommerens arrangement.

Trampled under foot

Trampled Under Foot etter en konsert i Kansas City. De mottok et hedersbevis fra borgermesteren i byen.

Foto: MySpace

Trampled Under Foot kommer tilbake til Notodden.

Trampled Under Foot, bestående av søskentrioen Nick, Kris og Danielle Schnebelen, kommer tilbake til Notodden.

Foto: K&U / K&U

Mer om Notodden Bluesfestival!

Tre unge, amerikanske, bluesspillende søsken tok Notodden-publikummet med storm i fjor. Nå vender Trampled Under Foot tilbake til årets festival – etter krav fra fansen.

- Har aldri opplevd maken

– Vi har aldri opplevd maken til bråkjendiser på vår festival. Det er herlig når nye, unge artister slår an på denne måten. Klart vi lytter og tar dem tilbake, sier kunstnerisk leder Jostein Forsberg i Notodden Blues Festival.

Trampled Under Foot, oppkalt etter den gamle Led Zeppelin-låten fra 1975, utgjøres av søskentrioen Nick, Kris og Danielle, alle med etternavn Schnebelen. Alle synger, hovedvokalist er søsteren som også spiller bass, mens brødrene tar seg av gitar og trommer.

ZZ Top?

– Festivalen får hele tiden henvendelser angående Trampled Under Foot, og de kom på tredjeplass over de mest ønskede artistene til sommerens arrangement, tett etter Beth Hart og ZZ Top, i en publikumsundersøkelse før jul, forteller Forsberg.

Bluesfestivalen henter også Beth Hart tilbake til årets arrangement, som arrangeres i perioden 30. juli til 2. august.

Kulturstrøm

  • Filmen «Top Gun Maverick» utsatt

    Premieren på oppfølgeren til 80-tallsfilmen «Top Gun» er utsatt til desember, melder nyhetsbyrået AP. Filmen med Tom Cruise i hovedrollen skulle hatt verdenspremiere i juni, men på grunn av korona-epidemien er ny premieredato satt til 23. desember.

  • Pink testet positivt for korona

    Sangeren Pink opplyser at hun har og hennes tre år gamle sønn har testet positivt for koronaviruset. Hun sier at hun og sønnen hadde symptomer for to uker siden, og at de da testet positivt. Familien har siden holdt seg i hjemmekarantene.

Flere kulturnyheter

Hjemmekontor kan være ensomt, også for KORK, men hvem blir ikke glad av å spille denne udødelige klassikeren alenesammen?

All By Myself med KORK (Korona edition)

Hjemmekontor kan være ensomt, også for KORK, men hvem blir ikke glad av å spille denne udødelige klassikeren alenesammen?