Hopp til innhold

Til sjøs på Mötley Cruise

I juni spiller Mötley Crüe i Oslo. Neste år kan du bli med Vince Neil på cruise.

Motley Crue
Foto: DIANE BONDAREFF / AP

suite på cruiseskip
Foto: Carnival.com

Les også: Mötley Crüe til Oslo

Vokalist Vince Neil i Mötley Crüe har funnet seg en alternativ inntektskilde: Han arrangerer i januar 2008 et nytt rock'n'roll-cruise.

«Girls, girls, girls»

Navnet på den fire dager lange båtturen blir Mötley Cruise, og det loves masse jenter - «girls, girls, girls» ifølge hjemmesiden - i tillegg til konserter med Vince Neil og andre band, pokerturnering og en veldedighetsauksjon.

Vince Neil, Motley Crue
Foto: DANNY MOLOSHOK / AP

Skipet, «Carnival Imagination» , byr også på casino om bord.

Rockecruiset går fra Miami til Key West med start 24. januar neste år og videre til Calica i Mexico. Prisene starter på 3.000 kroner og billettene er allerede lagt ut til Neils heisatur.

Overskudd til kreftsaken

Overskuddet skal gå til Skylar Neil Memorial Foundation, som Vince Neil startet i 1995 til minne om datteren Skylar, som døde av kreft.

Vince Neil står også bak en årlig golfturnering med samme formål. I fjor overrakte Neil en million dollar til en organisasjon som støtter kreftforskning.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

  • Norsk politi er på plass i Malmö – kjem frå Oslo Politidistrikt

    Eurovision-veka i Malmö er i gang, og norsk politi er på plass.

    Politidirektoratet vil ikkje seie kor mange frå norsk politi som skal hjelpe svensk politi.

    – Vi går ikkje ut med det eksakte talet på personar som skal delta, men kan stadfeste at personellet kjem frå Oslo Politidistrikt som har god kompetanse på denne typen oppdrag, skriv seksjonssjef Torgeir Haugen i ein e-post til NRK.

    I Sverige er arrangementet sett på som ein «nationell särskild händelse», som betyr eit stort politioppbod frå heile Sverige og nabolanda.

    Det er vente store demonstrasjonar i byen denne veka.

  • Nintendo varsler ny konsoll i år

    Det japanske spillselskapet Nintendo varsler at arvtakeren til deres spillkonsoll Switch vil bli presentert innen utgangen av selskapets regnskapsår, melder nyhetsbyrået AFP.

    Nintendo Switch er selskapets mestselgende konsoll noensinne. I desember 2023 var det solgt 139 millioner eksemplarer på verdensbasis.