Stjernesex!

Pepper & pasjons lyttere sendte inn spørsmål om egne og andres stjernetegn, etter en presentasjon av boka "Astrosex" av Sarah Bartlett. Her svarer Ragnhild!

Astrologisk sex
Foto: colourbox.com / colourbox.com

Det kom inn mange spørsmål i forbindelse med temaet, og her svarer programleder Ragnhild - med Astrosex-boken som kilde og rettesnor.

Velg selv!

Bart bryst

Slipp løs løvinnen i deg!

Foto: Ill.foto: www.colourbox.no

Løvinnen elsker å vise frem brystene og erte deg med sine brystvorter. Tvillingkvinner tenner på grisete telefonsamtaler og Tyrmannen drømmer om å bli bundet med ansiktet ned i en himmelseng, mens en kvinne stryker en pisk over baken hans.

Uavhengig av ditt syn på astrologi, vil du bli inspirert av boken. Den er ganske sexy, faktisk.

Løvekvinne og tvillingmann?

Løvinnen har store forventninger til kjærlighet og sex, hun må være midtpunkt i partnerens univers. Han er leken og barnlig, men kanskje ikke en en-kvinnes mann. Dere kan underholde hverandre en stund, men tvillingmannen vil drive løvekvinnen til vanvidd. Et stormende forhold, som ikke er levnet store sjanser for å overleve.

To vekter?

Vekter er estetiske og sjarmerende, og totalt idealist når det gjelder sex og kjærlighet. Vekten er stadig på jakt etter den perfekte partneren. To vekter vil føle en tiltrekning, ettersom dere er like. De vil dykke ned i sensuelle fantasier og inspirere hverandres drømmer. Et harmonisk og lykkelig slektskap, så lenge en av dere har beina på bakken.

Vær og steinbukk?

En kamp mellom to viljer, men med mye fysisk tiltrekning. Væren elsker å ta sjanser og i begynnelsen kan det virke tiltrekkende på den mer tilbakeholdne steinbukken. Ingen stor suksess, i følge boken. Steinbukken trenger nærhet, stabilitet og forpliktelse.

Tvillingmann og jomfrukvinne?

Tvillingmannen er ikke lett og forstå, han er avslappet og ungdommelig med en rastløs sexdrift. Jomfrukvinnen er alvorlig, selvsikker og sensuell. Hun liker ikke tull og det er det tvillingmannen holder på med. Enten er det totalt tiltrekning eller avsky, dette kan fungere som en kort affære før forskjellene tar overhånd.

Hvem bør Fisken være sammen med?

Fiskene passer best sammen med de andre bevegelige tegnene, Tvilling og Skytten. Spesielt i sengen, hvor samspillet er både opphissende og spontant. Ildfulle Væren og Løven er også gode til å holde på fiskenes romantiske interesse og stadig inspirere dem. For et langvarig forhold er det kanskje krepsen som er vinneren, fordi den forstår fiskenes lengtende og forvirrede sjeleliv.

Tyren?

For et langvarig forhold kan Tyren finne et både mentalt og følelsesmessig fellesskap med Jomfruen og Steinbukken. For seksuell nærhet og kos innen hjemmets fire vegger, vil varmhjertede krepser få høyeste karakter. Skorpionen kan tilby flammende lidenskap og sex, men vinneren er Steinbukken.

Tvillingenes sexliv?

Tvillingen liker variasjon, diskusjoner om alt, erotiske telefonsamtaler og å være uforutsigbar i sengen. Hun drømmer om å bli medlem av ”The mile high club” med en fremmed hun treffer på flyet. Han liker variasjon og har stor fantasi, drømmer om en biseksuell trekant hvor han har styringen.

Sensualitet

Fisk eller Skytte? Vær eller Kreps?

Foto: Ill.foto: www.colourbox.no

Hva med to Vannmenn?

Vannmenn er intellektuelle, elsker frihet og er tolerante når det gjelder sex. Forpliktelser får dem til å fryse på ryggen, men er du like uavhengig som dem, kan du få en venn for livet. To Vannmenn ønsker seg fra naturens side de samme tingene, hva gjelder all den fysiske og mentale glede livet kan by på. Kan bli meget bra, men kanskje ikke så lidenskaplig. Heller hyggelig, totalt ærlig og til kreativ fordel for begge.

Hva liker en Krepsemann?

Han er ikke lett å forføre, denne sensuelle og litt usikre mannen. Han trenger å bli elsket og tilbedt, men hater å bli kvalt av følelser. Han har en evne til å forstå følsomme kvinner natur, men liker bedre å spille mannemann for å håndtere egne humørsvingninger. Han tenner på sakte, sensuelle bevegelser ansikt til ansikt. Ta deg tid og gjør elskhoven til en kunstform. Overkroppen, brystkassen og brystvortene er hans primære astro-erogene soner, så sitt over skrevs oppå han og kyss han over hele brystet og magen. Jo tettere overkroppene deres kommer, jo kåtere blir han.

Passer en Tyrdame best med Vær eller Jomfru?

Væren er alltid på farten, mens Tyren liker å slappe av. Dere kan blir fascinert over forskjellene mellom dere, for så å dele alt fra badstue til køyeseng. Vær påvakt, Tyren har en tendens til å falle i søvn, mens Væren vil ha en omgang til.

Jomfruen er en perfekt partner for Tyren. De har en god ærlig forståelse for hverandre og et supert forhold som absolutt har gode sjanser for å lykkes, Når dere først blir klar over at dere begge elsker naturen, pluss det sensuelle og følelsesmessige, er det lite som kan skille dere.

Steinbukk og Tyr?

Fysisk og mentalt er dere på bølgelengde, men dere kan ende opp med å krangle om hvem som er sjef over økonomien. En god kombinasjon for et forpliktende forhold. Dere ønsker begge å bli sett på som det mest vellykkede paret i andres øyne og klarer ofte å klatre til topps sammen.

Vær og Skorpion?

Et dypt og intenst seksuelt forhold og dere forhekser hverandre ved å være så totalt forskjellige. Likevel, Skorpionen krever alt eller ingenting, og Væren sloss iherdig mot å måtte oppgi sin uavhengighet. Vær klar for en hard , følelsesmessig kamp.

Kaldt parforhold

Noen sliter alltid...

Foto: Ill.foto: www.colourbox.no

Tvillingen da, hvem passer den sammen med?

Tvillingen liker å flakse fra partner til partner, eller i det misnte ha armslag nok til å kunne leve sitt liv som de vil. For en spennende flørt eller en romanse kan både Væren, Fisken og Jomfruen kunne fange Tvillingens oppmerksomhet i en kort stund. For et langvarig forhold, er det best å satse på et a de andre lufttegnene Vannmannen og Vekten. For seksuell dynamitt, romantikk og eventyr vil Tvillingens liv bli snudd opp ned, ofte til det bedre av en Skytte.

Hva med to Skorpioner?

En øyeblikkelig tiltrekning, men kan ende opp i en evig maktkamp. Opphissende og intens hvis du liker å leve farlig og stadig måtte bevise hvem av dere som er smartest eller dyktigst både i og utenfor sengen. Et sexy og syndig forhold, men vær på vakt ovenfor en tredje part.

Løve og steinbukk?

Her oppstår det raskt en dramatisk og erotisk forståelse, som kan resultere i et dampende forhold. Løven faller for bukkens elegante libido og Steinbukken elsker Løvens utemmede seksualitet. Forholdet kan fungere, hvis dere klarer å avgjøre hvem som er sjefen.

Kreps og Vær?

Væren er vill og lidenskapelig og eier ikke diskresjon. Krepsen er hemmelighetsfull og tilbakeholden. Ord som forpliktelser og sikkerhet får Væren til å stikke av. Supert for en kort lidenskapelig affære, men Krepsens følelser interesserer ikke Væren. Bara Væren interesserer Væren.

Kreps og Skorpion?

Vanligvis et erotisk og dypt følelsesladet forhold, der begge er meget oppmerksomme på den andres seksuelle energi. Likevel vil Skorpionen ha et ønske om å kontrollere alle sider ved forholdet, og Krepsen trenger uforutsigbarhet og privatliv. Potensielt meget ødeleggende.

Fisken Åge spør; hvem passer jeg med?

Fisken passer veldig godt sammen med de andre bevegelige tegnene Tvillingene og Skytten. Spesielt i sengen, hvor samspillet er spontant. Ildfulle Væren og Løven er også gode til å holde på Fiskenes romantiske interesse og stadig inspirere dem. Men for et langvarig forhold er det nok Krepsen som leder, ganske enkelt fordi de forstår Fiskenes lengtende og forvirrede sjelsliv, og fordi Krepsens varme hjerte og forsiktige væremåte gjør at Fiskene alltid svømmer tilbake til dem.

Hva slags sex liker Fiskemannen? (Er det Åge som spør igjen?)

Han liker tanken på å bli dominert av en sterk kvinne som gjør han til et offer i sin personlige seksuelle kult og – bokstavelig talt tråkker han ned i gulvet. Fisken foretrekker et langsomt, ssesuelt og ømt forspill framfor å gyve rett på. Han liker å skifte mellom underdanig og dominerende stillinger. Å holde på lenge er viktigere enn en rask orgasme for denne mannen.

Elskere

...men mange får det til!

Foto: Ill.foto: www.colourbox.no

Vannmann og tyr?

Oksen er alt for dominerende og eiesyk for den frihetselskende vannbæreren. Vannmannen tåler ikke Tyrens behov for sensuell nytelse over lang tid, og Tyren blir fort lei av alle ekskjærestene som stadig dukker opp for et gratis måltid rundt middagsbordet.

Skytte og Vannmann?

Fantastisk hvis det dreier seg om fritt, fysisk forhold. Dere trenger begge massevis av armslag, og hater følelsesutbrudd. Begge vil synes at den andre er mentalt stimulerende og likesinnet, og føle et sterkt vennskap. Et kreativt forhold som også kan være seksuelt eksperimenterende. Vannmannen er Skyttens beste valg, i følge boken.

Kan to Fisker ha det godt?

Dere er begge innestengt i en fantasiverden, og det er sjelden dere tar en kikk ut på det virkelige livet. Totalt erotisk samklang og forståelse, men deres avhengighet av hverandre kan bli altfor sterk. Til slutt kan en av dere begynne å spille en tragisk martyrrolle av redsel for å bli forlatt.

Kreps og fisk?

Ja, ja, ja! Topp kombinasjon, les lenger oppe.

Løve og Skorpion?

Et lidenskapelig av- og påforhold basert på seksuell og følelsesmessig maktkamp. Løven er glamorøs og ekshibisjonistisk, mens Skorpionen holder seg i bakgrunn og er vanskelig å tilfredstille. Hvis Løvens sosiale liv ikke gjør Skorpionen sjalu, kan dette forholdet likevel vare.

Steinbukken da?

Fordi Steinbukken er den som høyest ønsker et stabilt forhold, passer bukkene godt sammen med både Tyren og Jomfruen, og kan ha et sexy og langvarig forhold til Væren, Krepsen og Skorpionen. Men må vi kåre en vinner, er det nok den stødige og sensuelle Tyren som går av med seieren. Ikke bare har begge tegnene de samme seksuelle behov og reaksjoner, men de ønsker begge suksess og elsker å oppnå materiell velstand.

Kreps og Vekt?

Krepsen lar seg først overbevise av Vektens idealistiske innstilling til kjærligheten, og Vekten faller for Krepsens følsomme og sensuelle natur. Men etter hvert vil Vektens høytflyvende forestillinger om livet ikke passe inn i Krepsens følelsesladde verden. Flere nedturer enn oppturer.

Vær og Løvinne?

Begge er ganske innbilske, og Væren er også impulsiv, noe som skaper konkurranse både seksuelt og materielt. I lengden sliter dere på hverandre slik at løvens ildfulle entusiasme lett slukner. Dere blir fort lei hverandres selskap; flott for en kort affære, men ikke stort håp over lang tid. (Beklager boken)


Vi i Pepper & pasjon oppfordrer folk til å stole mer på hjertet og magefølelsen, enn på boken Astrosex av Sarah Bartlett. La boka brukes som inspirasjon og underholdning, heller enn en grunn til å avslutte noe fint eller starte noe som kjennes feil. Jeg stoler på din dømmekraft.

Mvh

Ragnhild Silkebækken

Kulturstrøm

 • Kjøper Rembrandt for kjempesum

  Nederlandske myndigheter har satt av 175 millioner euro for å kjøpe inn et svært viktiktig malleri av Rembrandt.

  Det informerte Utdanningsdepartementet parlamentet om på onsdag.

  Bildet det er snakk om er et malleri fra 1636, som for tiden er i Rothschild-familens eie.

   Rembrandt fra 1636
 • Dagny og Astrid S samarbeider

  De suksessrike norske popartistene samarbeider om låten «Pretty», som slippes senere denne uken. Ifølge VG forteller Dagny i et nyhetsbrev at sangen skal figurere i en romantisk Hollywood-komedie ved navn «The Hating Game», med Lucy Hale og Austin Stowell i hovedrollene.

  Astrid S og Dagny
  Foto: FRED JONNY / FRED JONNY