NRK Meny
Normal

Benekter ekteskapsproblemer

Bruce Springsteen benekter på sin hjemmeside at det er problemer i ekteskapet med Patti Scialfa slik det er blitt hevdet i mediene.

Bruce Sprinsteen synger sammen med kona Patti Scialfa.
Foto: Mel Evans. / Scanpix/AP

Det har en tid gått rykter  om at Bruce Springsteen er på vei bort fra sin kone. Meldingene gikk ut på at Springsteen hadde truffet en tiltrekkende kvinne som ble enke etter at hun mistet sin mann i terrorangrepet i New York 11. september.

Benekter

Nå benekter "The Boss" dette på det sterkeste gjennom sin egen hjemmeside.

- Jeg kvier meg for å bruke dette nettstedet til noe privat fordi jeg er av den oppfatning at det bør forbli et sted der de som liker musikken min kan slippe forstyrrelsene som innimellom dukker opp i forbindelse med resten av jobben min.

- Grunnløse og ondsinnede rykter

- Men grunnet de grunnløse og ondsinnede ryktene som er blitt fremsatt i avisene den siste tiden, syntes jeg det var på sin plass at de ikke skulle bli stående uimotsagt, skriver han på sin hjemmeside www.brucespringsteen.net .

Han avslutter den korte meldingen, som han selv har signert, slik:

- Patti og jeg har vært sammen i 18 år - de beste 18 årene av mitt liv. Vi har bygd opp en god familie som vi er glad i og vil beskytte og våre følelser for hverandre er like sterke som den dagen vi giftet oss.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

  • Ingen anklages for Princes død

    – Vi har rett og slett ikke nok bevis for å belaste noen med en forbrytelse knyttet til artisten Prince sin død, sa rettsadvokaten Mark Metz på en pressekonferanse torsdag. Det har tatt to år å etterforske dødsfallet til artisten, melder Reuters.

    Ingen anklages for dødsfallet til artisten Prince
    Foto: David J. Phillip / AP
  • Demonstrasjon mot Svenska Akademien

    Det pågår en større demonstrasjon i gamlebyen i Stockholm, melder Aftonbladet. Det har vært opprør hos Svenske Akademien de siste ukene, der flere ledere har gått av etter avsløringer om seksuelle overgrep og økonomisk mislighold.