NRK Meny
Normal

Sogn og Fjordane

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Torsdag 12. juli til lørdag 14. juli avlegger Reiseradioen og reporter Pål Hovengen Plassen en visitt til Sogn og Fjordane.

I sommer besøker Reiseradioens reportere alle Norges fylker. Vi starter på topp i Finnmark, og fortsetter sørover. I sendingene fra onsdag 11. juli rapporterer Pål Hovengen Plassen fra Sogn og Fjordane.

Hva han skal gjøre og besøke der er imidlertid ennå ikke spikret, så her har du en mulighet for å påvirke valgene hans. Har du tips til hva han og Reiseradio-lytterne burde få med seg fra Sogn og Fjordane disse dagene - enten det er noe interessant som skjer på hjemstedet ditt, eller om du kjenner til plasser som er verdt et besøk - send en epost til Pål Hovengen Plassen .

 

Kulturstrøm

 • Sterkt om Nina Simone

  Nosizwe Baqwa gjør en sterk tolkning av Nina Simones dramatiske liv i forestillingen «I am Nina», som har gått i flere runder på Nordic Black Theatre i Oslo. Nå sist under Oslo jazzfestival. Her er hun hos oss i NRK og legger igjen en musikalsk perle til oss alle.

 • Aurora i svært god form.

  Lekenheten og bruken av hele Auroras feilfrie vokalspekter gjør «Forgotten Love» til et mer definerende og fascinerende «comeback» enn forrige singel, mener P3s anmelder. Terningkast 5.

  Aurora
  Foto: Ketil Mosnes
 • Dansk nasjonalpoet er død

  Benny Andersen er i Norge er mest kjent for sitt samarbeid med sangeren Povl Dissing. Deres vise «Svantes lykkelige dag (om lidt er kaffen klar)» var en monsterhit i Norge. Benny Andersen fikk sitt folkelige gjennombrudd med diktsamlingen og platen Svantes viser i 1972. Han er en høyt elsket nasjonalskald, og utgivelsen av hans samlede dikt i 1998 slo alle rekorder for diktutgivelser. (NTB)

  Benny Andersen er død.
  Foto: Liselotte Sabroe/ritzau Scanpix / NTB scanpix