NRK Meny
Normal

Hedmark

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Onsdag 8. august - fredag 10. august besøker Reiseradioens reporter Birte Njøsen Horne Hedmark.

I sommer besøker Reiseradioens reportere alle Norges fylker. Vi starter på topp i Finnmark, og fortsetter sørover. I sendingene mandag 6. august - fredag 10. august rapporterer Birte Njøsen Horne fra Oppland og Hedmark.

Har du tips til hva Birte og Reiseradio-lytterne burde få med seg fra Hedmark disse dagene - enten det er noe interessant som skjer på hjemstedet ditt, eller om du kjenner til plasser som er verdt et besøk - send en epost til Birte Njøsen Horne .

Kulturstrøm

  • Vant pris under Oslo Runway

    Designerduoen Harald Lunde Helgesen og Ida Falck Øien bak klesmerket Haik vant designprisen under avslutningen av Oslo Runway, skriver VG. Årets nominerte var Bror August, HAiKw/, Merilin Kolk, O-F-C og Søster Studio.

  • Den første filmplakaten

    Verdens første filmplakat skal selges på auksjon. Plakaten er for den første visningen av Lumière-brødrenes filmer i Paris in 1895, og markere dermed starten på den moderne filmepoken, skriver The Guardian. Plakaten er designet av Henri Brispot, og viser publikum på vei til å se bevegelige bilder på skjerm for aller første gang. Plakaten forventes solgt for over en halv million kroner.