NRK Meny
Normal

Sir Paul sang om Heather

Sir Paul McCartney (64) skrev en sang om sitt mislykkede ekteskap godt over ett år før han brøt med sin kone Heather Mills.

Paul McCartney og Heather Mills.
Foto: John Giles / Scanpix/AFP

Paul McCartney: "Chaos and Creation in the Backyard".

Venner av musikeren har avslørt at sangen «Riding to Vanity Fair» på hans siste album «

Chaos and Creation in the Backyard

» som ble gitt ut i september i fjor og ble spilt inn våren 2005, var ment som en kommentar til problemene dem imellom, melder NTB.

I sangen, som det er antatt at Sir Paul skrev i januar 2005, synger han blant annet: «I was open to friendship/But you didn't seem to have any to spare/While you were riding to Vanity Fair.»

Legger skylda på Heather

En venn av McCartney, som giftet seg med Heather Mills 11. juni 2002 og skilte seg fra henne i mai i år, sier dette til den britiske tabloiden Sunday:

- Alle Pauls følelser og problemer som oppsto på grunn av ekteskapet med Heather er i den sangen. Han forteller hvordan kjærligheten har tatt slutt i forholdet deres. Og han legger hele skylda på Heather.

- Han synger om hvordan hun har nedverdiget ham og behandlet ham som en tulling. Han sier at han forberedt med å takle det fordi han elsket henne. Og han skriver hvordan han hele tiden ville være hennes venn.

Kulturstrøm

  • Mistenker ikke noe kriminelt

    Politiet i Oman sier til SVT at de ikke mistenker at det har skjedd noe kriminelt knyttet til den svenske DJ-en og produsenten Aviciis (28) dødsfall. – Vi har all informasjon, og vi vet hva som har skjedd. Vi mistenker ikke noe kriminelt.