Hopp til innhold

Sigrid Bonde Tusvik jakter på kjæreste i nytt TV-program

Til høsten skal Sigrid Bonde Tusvik på kjærestejakt i beste sendetid på NRK. Smarte, ambisiøse og utadvendte gutter bes melde seg.

Sigrid Bonde Tusvik

Sigrid Bondetusvik jakter på drømmemannen i NRKs nye program 'Sigrid søker kjæreste', som kommer til høsten.

Foto: Hanne Pernille Andersen

Underholdningsdokumentarserien «Sigrid søker kjæreste» er inspirert av BBC-serien «How to find a husband». Den engelske versjonen følger den single programlederen Sally Gray og har tidligere blitt sendt på NRK.

Sigrid Bonde Tusvik

Sigrid pynter seg med rød leppestift før daten.

Foto: Hanne Pernille Andersen

«Sigrid søker kjæreste» blir ikke noe typisk «rosa» program, forteller hovedpersonen til NRK.no:

– Jeg skal på systematisk vis ta for meg de ulike kanalene som finnes for dating og sjekking i dagens samfunn. Gjennom å gjøre dette, håper jeg å finne mannen i mitt liv, sier Sigrid Bonde Tusvik (30).

– Hva slags gutter faller du for?

Sienna Gurevicth Nilsen AKA Sigrid Bonde Tusvik

Sigrid Bonde Tusvik har fått mye oppmerksomhet for sin glamourmodellparodi Sienna Gurevitsch Nilsen.

Foto: NRK

– Smarte, ambisiøse og utadvendte gutter. Gjerne med litt høy utdanning altså, sier Bonde Tusvik.

Nettdating og blind-dating

Produksjonen er et samarbeid mellom Nordisk film og NRK, og innspillingen skal finne sted i løpet av våren.

I programmet, som skal sendes i seks episoder, kommer Sigrid til å teste blant annet speeddating, nettdating og såkalt «hyttedating», hvor single turgåere stikker til fjells i regi av Den Norske Turistforening.

– Å møte noen på byen har ikke funket for meg, tydeligvis, så jeg ser fram til å teste alternative arenaer, sier Bonde Tusvik.

Håpefulle herrer kan ta kontakt

Det er ikke første gang Sigrid Bonde Tusvik lager underholdning for NRK. Hun var i flere år tilknyttet P3, hvor hun senest gjorde seg bemerket med glamourmodellkarakteren «Sienna Gurevitsch Nielsen» .

(Saken fortsetter under bildet)

Sigrid Bonde Tusvik som Siena G. Nilsen fra P3TV.

Sigrid Bonde Tusvik som Siena G. Nilsen fra P3TV der hun viste deg sexvettreglene.

Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Bonde Tusviks komikerbakgrunn til tross, NRKs prosjektleder Barbara Jahn understreker at den nye serien ikke blir noe standup-show:

– Dette er seriøst, og Sigrid skal virkelig forsøke å finne seg en kjæreste, understreker Jahn til NRK.no.

Og hvis noen skulle lure: Håpefulle kavalerer som gjerne vil vinne Sigrids gunst kan fortsatt melde sin interesse.

– Hvis det er noen der ute som føler at de burde være med, er det bare å ta kontakt med thea.haavet@nordiskfilm.com. Jeg er åpen for alle slags typer, bortsett fra komikere og Tjostolv Moland, forsikrer Sigrid Bonde Tusvik til NRK.no.

Kulturstrøm

 • Furuholmen beklager stikk til norsk presse

  A-ha avlyste lørdag konserten i Oslo etter at Morten Harket fikk akutt betennelse i stemmebåndene.

  Bandmedlem Magne Furuholmen beklaget på Instagram til fansen at de måtte avlyse og skrev samtidig ironisk: «Mange takk til norsk presse som endelig skriver om turneen, uten å nevne utsolgte show og glade fans over hele verden».

  Nå beklager han stikket og sier at en fri og uavhengig presse er kritisk for at samfunnet skal fungere. «Det siste verden trenger er en ny superpriviligert, sutrende popstjerne som sier stakkars meg.»

  Magne Furuholmen utenfor den samiske paviljongen under åpningen av Venezia-biennalen 2022
  Foto: Wenche Marie Hætta / NRK
 • A-ha avlyser kveldens konsert i Oslo Spektrum

  A-ha avlyser kveldens konsert i Oslo Spektrum, opplyser konsertarrangøren på sin hjemmeside. Morten Harket har fått diagnostisert akutt laryngitt og må hvile stemmen. Dette er en betennelse i stemmebåndene.

  «Vi beklager å måtte meddele at kveldens konsert med a-ha i Oslo Spektrum er kansellert. Morten Harket har blitt diagnostisert med akutt laryngitt og er nødt til å hvile stemmen. Behold dine billetter for nå, vi kommer tilbake med mer informasjon så fort som mulig", står det på Oslo Spektrums hjemmeside.

  A-ha opptrådte i Oslo fredag, men lørdagens konsert må de altså avlyse. Dette er ikke første gang at A-ha må avlyse. Konsertene ble i utgangspunktet utsatt på grunn av pandemien.