NRK Meny
Normal

Se første klipp fra «Saddam»-filmen

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

«Borat»-skuespiller Sacha Baron Cohen er inspirert av Saddam Hussein i sin neste film. Se den ferske traileren her.

Sacha Baron Cohen har sluppet første trailer til sin nye film «The Dictator». Her spiller han en diktator i Midt-Østen som må flykte til USA.

Det levnes liten tvil om hvem som er inspirasjonskilden for komikerens nye film. Historien skal være basert på boka «Zabibah and the King», som er forfattet av Iraks tidligere statsleder Saddam Hussein.

Nye kulturkrasj

Det første klippet viser hvordan Baron Cohens karakter blir nødt til å forlate hjemlandet for å starte et nytt liv i USA. Despotens møte med den vestlige verden, blir selvsagt en historie fylt av forvirring og misforståelser.

Sacha Baron Cohen som TV-journalisten Borat

Borat er Baron Cohens mest kjente karakter.

Foto: Peter Kramer / AFP

Den britiske komikeren har skapt seg en stor karriere av å skildre kulturkollisjoner. Slikt sett føyer «The Dictator» seg pent inn i komikerens varierte persongalleri, der forløpere som «Bruno», «Borat» og «Ali G» har gjort stor suksess.

Mannskap fra «Seinfeld»

Larry Charles regisserte Baron Cohens filmer om «Bruno» og «Borat» og er også denne gangen å finne i regissørstolen.

Charles har hanket inn flere av sine gamle kollegaer fra tiden med «Seinfeld» og manusforfatterne Alec Berg, Jeff Schaffer og David Mandel skal alle bidra på «Diktatoren»

Oscar-vinner Ben Kingsley har rollen som generalens rådgiver, mens Megan Fox og John C. Reilly også har roller i filmen som kommer på kino i mai 2012.