Satte 3200 piercinger i rekordforsøk

Performance-artisten Staysha Randall har gjort et smertefullt forøk på å sette verdensrekord. Hun satte 3200 piercinger på en gang for å få en plass i Guiness rekordbok.

Piercing

En sliten Staysha Randall hylles av publikum etter å ha satt 3200 piercinger på Inktoxicated Tattoos in Las Vegas.

Foto: STEVE MARCUS / Reuters

Rekken av mindre smarte rekordforsøk er lang, og nå kan et nytt forsøk føyes til lista, melder IB Times.

22 år gamle Staysha Randall vil få problemer med å komme seg gjennom metalldetektorer de neste dagene. Performance artisten tok 3200 piercinger i en og samme økt for å sette ny verdensrekord.

piercing guiness

Det smertefulle forsøket tok over sju timer.

Foto: STEVE MARCUS / Reuters

Den forrige rekorden var på 3100 og Randall hadde som mål å sette 3600 metallnåler i kroppen. Men etter 3200 smertefulle stikk hadde artisten fått nok, og sa seg fornøyd med innsatsen.

Metallnålene sitter tett i tett over store deler av ryggen, baksiden av bena og armene. Det smertefulle rekordforsøket er inne til vurdering hos Guinness, som etter alt å dømme vil godkjenne rekorden.

Piercing

Randall er fornøyd etter at piercingen er over.

Foto: STEVE MARCUS / Reuters

Kulturstrøm

  • Idol-vinner kritiserer kontraktene

    Ingvar Olsen, som vant Idol i 2004, sier til Dagbladet at han er kritisk til årets kontrakter for deltakerne. Avisen skrev tirsdag at deltakerne må skrive under en opsjonskontrakt, som Musikernes Fellesorganisasjon mener er urimelig. I fjor løste Sony Music Olsen fra platekontrakten, til tross for at de hadde rett til å holde på ham i to år til. TV2 og produksjonsselskapet Fremantle sier til Dagbladet at de ikke ønsker å kommentere Olsens uttalelser. – Jeg tenker uansett at det er en big deal hvis Universal Music vil ha meg. Uansett hvilken avtale det er så er det bedre enn ingenting, sier Zino Mohammad som er blant årets Idol-deltakere.

    Idol Finale Program 2
    Foto: Thomas Reisæter/ Tv2 / TV 2