Robyn og Röyksopp med slippfest

Robyn og Röyksopp er klare for slippfest for sin nye plate «Do It Again». Det er første gang de store stjernene spiller inn en plate sammen, og folk har tydeligvis likt samarbeidet. Denne uken gikk platen rett inn på 14. plass på den amerikanske Billboard-listen for album. Det er den høyeste plasseringen noen norsk artist har hatt på denne listen.

Robyn og Röyksopp er klare for slippfest for sin nye plate Do it again. For første gang spiller de store stjernene inn en plate sammen, og folk har tydeligvis likt samarbeidet. Denne uken gikk platen rett inn på 14. plass på den amerikanske Billboard-listen for album. Det er den høyeste plasseringen noen norsk artist har hatt på denne listen. Se hele intervjuet i Lørdagsrevyen, kl 19.00.

Kulturstrøm

  • Ingen Brit Award på Ina Wroldsen

    Det ble ikke pris for beste musikkvideo til låten «Breathe» av DJ-en Jax Jones hvor Ina Wroldsen synger. Gruppa Little Mix stakk av med prisen. Her er vinnervideoen:

  • Harr får hovudrolla

    Torbjørn Harr skal spela hovudrolla i filmen Tunnelen, som torsdag startar filminga i Vik. Det skriv Sogn Avis. Harr har spelt store rollar, mellom anna i den amerikanske versjonen av Vikingane (biletet) og i filmen Birkebeinarane. Han har dessuten hatt ei rekke roller på Nationaltheatret.

    Thorbjørn Harr
    Foto: Vikings / Tumblr