NRK Meny
Normal

Robbie stripper for Elton

Robbie Williams planlegger en svært spesiell overraskelse når Elton John fyller 60.

Robbie Williams
Foto: JOSE LUIS MAGANA / AP

Elton John
Foto: PATRICK STRAUB / AP

Les også: Sparkes etter flopp

Les også: Naken i ny video

Bilder: Robbie Williams live!

Williams har blitt bedt av Elton John om å opptre når han fyller 60 25. mars i år. Og det gjør Robbie gjerne – uten en tråd på kroppen, skal vi tro den britiske tabloiden Daily Star .

"Loves recording songs in the nude"

Robbie Williams er en mann man ikke bør gi enhver utfordring, for han griper dem, og gjennomfører dem. Tidligere har han blant annet fortalt at han "loves recording songs in the nude" - at han liker å synge naken, og i 2005 dukket det opp gamle videoklipp der han ble intervjuet fullstendig uten klær -

Når Elton John feirer seg selv med en stor bursdagskonsert i New Yorks Madison Square Garden, har han bedt sin venn Williams om å opptre, og å gjøre det til en svært spesiell aften.

Tilbyr sin egen nakne kropp

Den utfordringen har naturligvis Robbie tatt, og har tilbudt sin egen nakne kropp til det fargerike fødselsdagsbarnet.

I følge historien skal han kaste klærne til tonene av den klassiske strippe-hiten 'You Can Leave Your Hat On', gjort populær av blant andre Joe Cocker.

- Robbie vet dette er en gave Elton ikke kan overgå. De to elsker å sjokkere hverandre, så Elton er nok allerede i gang med å finne på noe til Robbies bursdag i neste måned, sier en kilde til den britiske avisa.  

Kulturstrøm

 • Populær 50 år etter sin død

  Charlotte Wankel er gjenstand for mye interesse, 50 år etter sin død. Hvem var hun, en av våre mest fremtredende moderne kunstnere? Radiomagasinet Studio 2 er på saken.

  Visste du at Norge akkurat nå er dypt inne i en snøkrabbe-krig? EU og norske myndigheter er rykende uenige om hvem som skal få fiske snøkrabber på Svalbard og ikke minst hvor mye de skal fiske. Nå skjerper EU kravene etter instruks fra sin egen fiskerikomité. ** I sommer har Aftenposten avslørt en rekke tilfeller der eksamenssensorer i høyere utdanning har satt karakterer som fremstår som helt tilfeldige. Nå mener Extrastiftelsen at tildelingen av forskningsmidler også foregår på svært tilfeldige måter. ** Lenge har vi trodd at det kun var menn som reiste til Paris for å lære malerkunst av Henri Matisse. Nå viser det seg at også den kvinnelige kunstneren Charlotte Wankel var elev hos den franske mesteren. 50 år etter sin død er hun endelig i ferd med å få sin anerkjennelse. ** Turkmenistans president Gurbanguly Berdymukhamedov – bedre kjent som Arkadag har blant annet forbudt sorte biler, badetøy, neglelakk og hårfarge. Men hvem er han? ** Vi fortsetter vår serie om musikken som kanskje litt ufrivillig har blitt sommerhits. I dag handler det om ABBA-låta "Our Last Summer". ** Netflix-serien "Orange is the new black" handler om rikmannsdattera Piper Chapman som plutselig havner i fengsel og alle de rare menneskene hun møter innenfor murene. Nå er sjette sesong her og vi anmelder.
 • Fotball-VM ble radiosuksess

  Lytterne har strømmet til den digitale radiokanalen NRK Sport under fotball-VM.

  – Oppsiktsvekkende gode tall. Vi har vært helt oppe i 28 prosent markedsandel på den mest hørte kampen (kvartfinalen Russland–Kroatia), sier fungerende mediedirektør i NRK, Arne Helsingen (NTB).

 • Mange feil i «World of Warcraft»

  Den nye versjonen av «World of Warcraft» som blei lansert denne veka var langt frå feilfri, melder VG. Fleire programfeil fører til at spelarar slit med å kome seg forbi fiendane; dei er rett og slett for gode til å slåst. Selskapet bak, Blizzard, forsikrar om at dei fiksar fleire hundre programvarefeil per dag.

  Gutt spiller World of Warcraft
  Foto: NIGEL TREBLIN / AFP