NRK Meny
Normal

Robbie stripper for Elton

Robbie Williams planlegger en svært spesiell overraskelse når Elton John fyller 60.

Robbie Williams
Foto: JOSE LUIS MAGANA / AP

Elton John
Foto: PATRICK STRAUB / AP

Les også: Sparkes etter flopp

Les også: Naken i ny video

Bilder: Robbie Williams live!

Williams har blitt bedt av Elton John om å opptre når han fyller 60 25. mars i år. Og det gjør Robbie gjerne – uten en tråd på kroppen, skal vi tro den britiske tabloiden Daily Star .

"Loves recording songs in the nude"

Robbie Williams er en mann man ikke bør gi enhver utfordring, for han griper dem, og gjennomfører dem. Tidligere har han blant annet fortalt at han "loves recording songs in the nude" - at han liker å synge naken, og i 2005 dukket det opp gamle videoklipp der han ble intervjuet fullstendig uten klær -

Når Elton John feirer seg selv med en stor bursdagskonsert i New Yorks Madison Square Garden, har han bedt sin venn Williams om å opptre, og å gjøre det til en svært spesiell aften.

Tilbyr sin egen nakne kropp

Den utfordringen har naturligvis Robbie tatt, og har tilbudt sin egen nakne kropp til det fargerike fødselsdagsbarnet.

I følge historien skal han kaste klærne til tonene av den klassiske strippe-hiten 'You Can Leave Your Hat On', gjort populær av blant andre Joe Cocker.

- Robbie vet dette er en gave Elton ikke kan overgå. De to elsker å sjokkere hverandre, så Elton er nok allerede i gang med å finne på noe til Robbies bursdag i neste måned, sier en kilde til den britiske avisa.