NRK Meny
Normal

Reklame på nrk.no

Bør nettsidene til NRK være helt reklamefrie?

VG Nett og NRK.no
Foto: Skjermdump

Lytt til: Kurer 162: Reklame på nrk.no

Denne gangen handler Kurer om reklamen på nettsidene til NRK. Konkurrentene frykter konkurransen fra et stadig voksende nettsted og mener at annonsekronene ikke bør gå til NRK som også får lisenspenger.

Sjefredaktør i VG Nett, Espen Egil Hansen, kringkastingssjef Hans-Tore Bjerkaas, førsteamanunesis Hallvard Moe og kulturminister Anniken Huitfeldt er blant dem som belyser temaet i denne utgaven av Kurer.

Kulturstrøm

  • Seltzer på Paradise Hotel

    – Kall meg gjerne kulturpessimist, men i det kjendisfokuserte Norge anno 2018 er det kanskje blitt mange, spesielt blant de yngre, som gjerne kunne tenke seg å sjekke inn på et sånt hotell? Jeg bare spør, det er min jobb som blogger, skriver Thomas Seltzer som prøver å finne svar etter å ha tilbragt tid på hotellet i Mexico.

  • Brev fra Wagner selges i Israel

    Et brev fra den tyske komponisten Richard Wagner skal auksjoneres bort i Jerusalem. I brevet advarer Wagner mot jødisk påvirkning av kunsten. Han var kjent for sine antisemittiske overbevisninger, og var Adolf Hitlers favorittkomponist. Oppsetninger av Wagners musikk er ikke forbudt ved lov i Israel, men ingen orkestre velger hans verker. Det forventes ny Israelsk debatt om Wagner i forbindelse med brevsalget, skriver israelske medier.

    Brev fra Wagner på auksjonshus i Jerusalem
    Foto: MENAHEM KAHANA / AFP/NTB/Scanpix