NRK Meny
Normal

Nico & Vinz fortsatt på fjerdeplass i USA

Osloduoen Nico & Vinz er blant de mestselgende artistene i USA, også denne uken. De beholder fjerdeplassen på den prestisjetunge Billboard-lista, men faller på radiolistene.

Nico & Vinz

Popduoen Nico & Vinz gjør det bra verden over med sin hitlåt «Am I wrong».

Foto: Sara McColgan

Nico & Vinz' megahit «Am I wrong» holder stand på listene i USA. Låten ble liggende på fjerdeplass da Billboard oppdaterte sin Hot 100 liste onsdag kveld.

Nicolay Sereba og Vincent Dery har sjarmert amerikanerne siden de i april flyttet til USA for å satse på en internasjonal karriere.

De to osloguttene har besøkt populære talkshow som «The Tonight Show» med Jimmy Fallon, «Good Morning America» og «Jimmy Kimmel Live!».

Duoen har ligget på den prestisjetunge singellisten til Billboard i hele 16 uker, og har holdt stand på fjerdeplass i seks av disse ukene. De klatret opp til fjerdeplassen 25. juni og beholdt plassen i fire uker, før de falt ned til femteplassen én uke, men var tilbake til fjerde igjen i forrige uke.

Duoen har også toppet de amerikanske radiolistene siden slutten av juni. Denne uken faller de derimot ned til 2. plass, og må se seg slått av Sam Smith og låta «Stay with Me» som nå topper radiolisten, skriver Billboard.

Turnerer i USA

Duoen gjør det óg bra i Storbritannia om dagen og klatret nylig helt til topps på iTunes i UK. Samtidig fortsetter de å turnere med superstjernen Bruno Mars i USA.

9. september skal de spille under det tv-sendte arrangementet Fashion Rocks i New York, sammen med kjente navn som Pitbull og Jennifer Lopez.

Nico & Vinz skal også spille under iHeartRadio Music festival i Las Vegas 20. september, sammen med blant annet Coldplay og boybandet One Direction.

– Alt skjer så fort. Det er som å leve en drøm, sier Vincent Dery i et nytt intervju med Fashion Rocks Live.

Flere kulturnyheter