Hopp til innhold

Nico & Vinz imponerte på nytt stort talkshow

I natt opptrådte den norske popduoen Nico & Vinz på et av USAs mest populære talkshow.

Natt til tirsdag opptrådte Nico & Vinz for rundt fire millioner tv-seere på «The Tonight Show» hos Jimmy Fallon (Se video over).

Bak seg hadde duoen Fallons backingband, som er ingen ringere enn The Roots.

Allerede i formiddag, norsk tid, skal duoen opptre på et tv-program med enda flere seere. «Good Morning America» har vært et viktig amerikansk tv-program siden 1975 og har seks millioner seere hver dag.

– Herre min gud!

Fallon var tydelig fornøyd med guttas opptreden.

– Det er måten å gjøre det på. Herre min gud! Det er måten å gjøre det på, sa talkshowverten etterpå.

Han brukte også sin Twitter-profil, med over 13 millioner følgere, til å promotere sine norske gjester.

Det er ikke første gang popgruppa gjester et stort amerikansk tv-show med hiten «Am I Wrong». For en drøy måned siden spilte Nico & Vinz på Jimmy Kimmels populære snakkeprogram.

Ny liste torsdag morgen

Sist torsdag ble det bekreftet at «Am I Wrong» blir stående på fjerdeplass på verdens mest prestisjefylte singelliste, Billboard. Torsdag har gutta nok en sjanse til å kapre førsteplassen.

Nico & Vinz er den første norske gruppen som har vært inne på topp fem siden a-ha toppet listen i 1985. Musikkvideoen til låten har nå blitt sett over 35 millioner ganger på Youtube.

Med denne mengden tv-eksponering er det mange som spår at duoen har en reell sjanse til å innta førsteplassen på Billboard-lista.

Låten slippes i Storbritannia 3. august. Allerede nå har låten begynt klatringen på de britiske hitlistene. Nico & Vinz befinner seg for øyeblikket på 58. plass.

Kulturstrøm

  • Gåte er fornøyd, men spente

    Til NRK sier Gåte at de er fornøyde med plasseringen de har fått i sin semifinale, men at de samtidig er spente på stemningen i salen etter Israels opptreden.

    Tidligere tirsdag ble det kjent at Norge opptrer rett etter Israel i den andre semifinalen i Malmö 9. mai. EBU har fått kritikk fra flere hold for å la Israel delta.

    Jim Ødegård Pedersen, leder folkejuryen Adresse Malmö, tror det kommer til å gå bra. Men sier at Israels bidrag ikke er det enkleste å opptre etter i år. Også han er spent.

  • Madonna avslutter turné med stor gratiskonsert

    Madonna skal holde en enorm gratiskonsert på Copacabana i Rio de Janeiro 4. mai som avslutning på Celebration-turneen som startet i oktober.

    På Madonnas nettside omtales konserten som hennes «største show hittil». Den er en «takk til fansen for å ha feiret musikken hennes i mer enn fire tiår».

    Madonna
    Foto: Evan Agostini / AP