Nå kommer serien om Wu-Tang Clan

«Wu-Tang: An American Saga» er bestilt av Hulu. Rett fra manus til serie på 10 episoder, skriver Variety. Historien: Et knippe unge, svarte menn blir revet mellom musikk og kriminalitet og ender opp med å bli en av de mest usannsynlige suksesshistoriene i det moderne USA. Serien er skrevet og blir produsert av Alex Tse som har laget remaken av blacksploitation-filmen «Superfly». Wu-Tang-medlem Method Man blir medprodusent. Klanmedlemmene Ghostface Killa, Inspectah Deck, Masta Killa, GZA og Estate of Ol’ Dirty Bastard vil være rådgivende produsenter.

Wu-Tang Clan
Foto: Promo

Kulturstrøm

  • Abel og Selvikvåg til Tou Scene

    Morten Abel og Hilde Selvikvåg er blant artistene som flytter inn i det nye øvingshotellet ved Tou Scene i Stavanger. Musikk-fellesskapet åpner til våren, og det var 33 søkere til 16 øvingsrom og fire studio. Kommunen subsidierer leien.

  • Gir seg som festivalsjef

    Lasse Lauritz Pettersen slutter som sjef for Buktafestivalen i Tromsø, skriver Nordlys (krever innlogging). Pettersen har jobbet for festivalen siden 2007, og har fått ny stilling som kommunikasjonsrådgiver i Troms fylkeskommune.