NRK Meny
Normal

Mye regn på Norwegian Wood

Det blir relativt store nedbørsmengder under årets utgave av Norwegian Wood.

Publikum under Howl på Norwegian Wood 2010

Det var ikke noe i veien med humøret til de få som hadde møtt opp til første konsert i Frognerbadet torsdag.

Foto: Per Ole Hagen / NRK

Raga Rockers på Norwegian Wood 2010

Under konserten med Raga Rockers torsdag på Norwegian Wood var det oppholdsvær.

Foto: Jørn Gjersøe, NRK
DumDum Boys

DumDum Boys avslutter fredagen på Norwegian Wood, trolig uten regn.

Foto: Promo

Regnet hamret i bakken da Howl åpnet fredagen på Norwegian Wood i Frognerbadet i Oslo. Men heldigvis vil været bli noe lettere gjennom helga.

Gir seg under Hodgson

Værvarselet for Frogner på yr.no forteller at det i løpet av konserten med Roger Hodgson fredag vil bli oppholdsvær.

Etter klokka 20 vil regnet gi seg og holde seg borte et par timer og forhåpentligvis blir det en regnfri konsert med DumDum Boys.

Det blir imidlertid en ganske voldsom mengde nedbør etter det og fram til klokka 13 lørdag. Etter det blir det bare mindre mengder regn resten av festivalen.

Noen mindre byger

Lørdag blir det noen mindre byger mellom klokka 13 og 17 og fra 19 til 20. Deretter blir det opphold i regnet fram til søndag morgen. Da blir det igjen noen byger fram til søndag ettermiddag.

Men i følge yr.no vil det bli en solfylt avslutning av årets Norwegian Wood.

Fra klokka 13 søndag meldes det om lettskyet pent vær.

Kulturstrøm

 • Kagge Forlag henter Fotland

  Forlaget melder at de har fått en ny redaktør på plass: Maiken Grønning Fotland. Hun kommer fra stillingen som reportasjeleder i Dagbladet Magasinet. Forlaget melder at de har fått inn en redaktør med teft for ideer – og evne til å sette dem ut i livet (NTB).

 • "Ny" Guns N' Roses-video fra 1989

  I 1989 spilte Guns N' Roses inn en musikkvideo til låten «It's So Easy» på nattklubben Cathouse i Los Angeles. Videoen ble aldri sluppet, i stedet ble den liggende i et skap i nesten 30 år. Men nå er den altså å se i en digitalt restaurert versjon på Apple Music, melder Billboard. Slippet av den ukjente musikkvideoen inngår i feiringen av bandets nyutgave av debutalbumet «Appetite for Destruction» fra 1987, skriver TT (NTB).

  Guns N' Roses
 • Sony kjøper EMI

  Japanske Sony kjøper musikkforlaget EMI for drøyt 15 milliarder kroner og sikrer seg dermed rettighetene til noen av verdens mest populære band og artister. I henhold til avtalen verdsettes EMI Music Publishing til drøyt 38 milliarder kroner (NTB).