NRK Meny
Normal

Spesialsending: Lars og Rakel

Lars og Rakel er unge, urbane og single. Hun er fotograf, han prøver å livnære seg som musikkprodusent. De møtes, det slår gnister, og de blir kjærester. Men lykkelige alle sine dager? Nei. Så man kan si at Lars og Rakel er et helt vanlig par!

Rakel og Lars

Gled deg til spesialsendinger med Lars og Rakel to søndager på rad i Radioteatret.

Foto: Evy Andersen / NRK

Når smådjevlene tar over

Hva skjer når en liten stemme inne i hodet ditt begynner å blande seg inn i virkeligheten?

Foto: Evy Andersen / NRK

Historien om Lars og Rakel fortelles gjennom små episoder. Vi møter dem på første date, i butikken, hjem fra flyreisen, sammen med venner, når de pusser opp og når de diskuterer både giftemål og familieforøkelse.

For første gang har vi laget interaktivt radiodrama. Det betyr at du kan følge hovedpersonene både på Facebook og Twitter. Der kan du komme med kommentarer og innspill, og kommunisere med karakterene!

Men du må ikke delta i diskusjonene eller samtalene. Hvis du ønsker det kan du nøye deg med å høre episodene. Til nå har de vært å finne som podkast og til streaming, og i Nitimen på P1 og Sånn er livet på P2. Og nå har Radioteatret satt sammen to spesialsendinger, kun med Lars og Rakel-episoder.

For deg som ikke kjenner Lars og Rakel fra før: forbered deg på et tett møte, der du ikke bare hører hva de sier, men også hva de tenker!

Sendes i P2 søndag kl. 15.03, med reprise i samme kanal mandag kl. 21.03.

Kulturstrøm

  • Bergman-bok gis ut etter ni år

    Biografien om Ingmar Bergman, skrevet av regissørens husholderske Anita Haglöf, gis ut – ni år etter at den opprinnelig planlagte utgivelsen ble stoppet. Boken, kalt «Jag var Ingmar Bergmans hushållerska», kommer i november, melder TT. Da den ble stoppet i 2009, var det fordi boken ble «for personlig» for Haglöf, som var den som valgte å stoppe utgivelsen. Men nå har husholdersken, som jobbet for filmregissøren i åtte år fra 1995, ombestemt seg og gir den ut likevel i Bergmanåret, der man feirer 100-årsjubileet for hans fødsel.

    FILES-SWEDEN-FILM-THEATRE
    Foto: BONNIERS HYLEN / AFP
  • Tons of Rock flytter

    Tons of Rock flytter fra Halden til Oslo. Det melder festivalledelsen i en pressemelding. Festivalen skal nå holdes på Ekebergsletta.