NRK Meny
Normal

Mikroskopbildet

Konkurransen er over for denne gang, men vi kommer tilbake med nye konkurranser til høsten når Newton igjen er på TV fra den 30. august. I mellomtiden kan du her se hvordan hverdagslige ting ser ut når de blir forstørret i et mikroskop.

Konkurransebilde
Foto: NRK

SE VIDEO: Konkurransen uke 21

Send svaret

* Enten på e-post til Newton . Skriv også navnet ditt, adressen og alder.
* eller på SMS til 1987: Skriv Newton + svaret + navn + adresse + alder. Det koster 3 kroner per melding.a) blekksprutøye, b) føflekk eller c) spillterning?

Siste frist for innsending svar: onsdag 27. mai 2009Riktig svar sikrer deg en plass i trekningen, og her kan du vinne flotte premier:
1. premie er Newtons Klimabok, skrevet av Unni Eikeseth.
2. og 3. premie er Newtons kule T-skjorter.
Lykke til!

Konkurransevinnere sist uke


Riktig svar var fiskekrok.

Vi har trukket 3 heldige vinnere som snart får premie i posten:

1. Premie: Ellen Johanne Melby fra Nannestad
2. Premie: Emilie Lie fra Trondheim
3. Premie: Johannes Berg Olsen fra Nordre Toten

Gratulerer!

Kulturstrøm

  • Første rivetillatelse er gitt

    Plan- og bygningsetaten har gitt tillatelse til å rive regjeringsbygg 4 og Møllergata 17, de første tillatelsene som er gitt til det nye regjeringskvartalet. Etaten har ikke fått inn merknader til riving av disse to byggene.

  • Jakob Oftebro spiller Peer Gynt

    Det er nå endelig klart at Jakob Oftebro skal spille Peer Gynt på Gålå i august. Oftebro ble brannskadet under filminnspilling og det var usikkert om han kunne spille på Gålå. – Jeg gleder meg til å stå på scenen på Gålå med pappa og alle aktørene en gang til, sier Jakob Oftebro i en pressemelding.