Mest spilte på Spotify (10)

Når Spotify gjør opp jubileumsstatusen, er det Drake som er den mest spilte artisten de ti årene. Rihanna er den mest spilte kvinnelige artisten. I Norge har vi hørt mest på Eminem, og her er Kygo og Karpe også på topp ti-lista. Den svenske strømmetjenesten skal ha utbetalt mer enn 10 milliarder euro til de som har rettighetene til musikken. Over 80 millioner bruker tjenesten i 65 land.

Drake
Foto: Jonathan Short / Ap

Kulturstrøm

 • Drakt satte auskjonsrekord

  En drakt som tilhørte baseballegenden Babe Ruth er solgt for 5,64 millioner dollar, som er over 49 millioner kroner, ny rekord for samlerobjekter fra sport. Auksjonen på Yankee Stadium lørdag ble historisk, melder CBS New York. Ruth trakk seg fra profesjonell baseball i 1937 og døde i 1948 (NTB).

 • Stein Winge fikk ærespris

  Regissør Stein Winge fikk Heddakomiteens ærespris under norsk teaters store festkveld på Det Norske Teatret i kveld. Winge ble hyllet for sitt mot til å tenke stort og nytt, skriver juryen.

  Heddaprisen 2019.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Eggen på sokkel

  Bare to dager etter at Nils Arne Eggen ble utskrevet fra sykehuset så han statuen av seg selv bli avduket utenfor Lerkendal. 77-åringen førte Rosenborg til 14 seriemesterskap gjennom en trenerkarriere som startet allerede i 1971.