Maratonsending fra Oslo Bokfestival

Lørdag sendte NRK.no direkte fra Oslo Bokfestival her i nett-tv fra kl. 10.30-18. Seere deltok også med spørsmål og kommentarer under hele sendingen.

Oslo Bokfestival
Foto: Scanpix

Lørdag morgen var programledere Mona Vetrhus og Cille Biermann på plass i NRKs bokmesse-studio i Spikersuppa for å lede en åtte timer lang sending fra Oslo Bokfestival.

Sammen med bokanmelder Knut Hoem sørget de for å holde stemningen på topp med forfattersamtaler, opplesninger og konkurranser. Hele sendingen ble sendt direkte her på NRK.no.

Seere deltok også med innspill og spørsmål via live-chat, Twitter og Facebook.

Norges største bokfestival

Oslo Bokfestival er Norges største bokfestival. Fra 17. til 19. september fylles hovedstaden av hundrevis av små og store litteraturarrangementer.

Karl Johans gate og Spikersuppa har blitt bilfritt festivalområde med blant annet utescene og boksalg, men en rekke litterære aktiviteter finner også sted blant annet på Litteraturhuset, Operaen, forlagshus, bokhandler og utesteder.

Blant gjestene som kom innom NRK.nos studio var Helene Uri, Vigdis Hjorth, Henrik Langeland, Stian Barsnes Simonsen, Erlend Loe og Kari Tinnen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

  • Ny redaktør i Svalbardposten

    Børre Haugli er ansatt som redaktør i Svalbardposten. Han er opprinnelig fra Harstad, men har jobbet store deler av sin karriere i Oslo, sist som redaksjonell leder i Morgenbladet. Det skriver Svalbardposten.