Last ned "Vår daglige Beatles"

Alle episodene av "Vår daglige Beatles"-serien i Norgesglasset  kan fortsatt lastes ned  som MP3-filer.

The Beatles i 1969
Foto: Bruce McBroom / CAMERA PRESS DIGITAL

I løpet av 2007 ble alle episodene av "Vår daglige Beatles" lagt ut som podkast, og var tilgjengelige ei uke etter publiseringsdag. Ikke alle fikk med seg de første episodene, så etter flere henvendelser fra lytterne, har vi gjort alle episodene tilgjengelig som nedlasting her på denne siden.

Klikk på album-lenkene for å laste ned historiene bak låtene.

Please Please Me

With The Beatles

A Hard Day's Night

Beatles for Sale

Help!

Rubber Soul

Revolver

Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band

Magical Mystery Tour

The Beatles

Yellow Submarine

Abbey Road

Let It Be  

Singler og EPer

Kulturstrøm

 • Polanski saksøker filmakademi

  Regissør Roman Polanski saksøker Academy of Motion Picture Arts and Sciences etter at akademiet kastet ham ut i fjor, skriver Variety. Utestengelsen er knyttet til en voldtekt av en 13 år gammel jente på 1970-tallet.

  Roman Polanski
  Foto: Str / AP
 • Helaften med Peer Gynt

  På NRK 2 i kveld kan du følge Henrik Ibsens Peer Gynt. Det blir en helaften med dokumentar, teater og etterprat med hovedrolleinnhaver Toralv Maurstad. Fra Det norske teatrets oppsetning i 2018.

  Toralv Maurstad er på veg heim etter framsyninga. Vi snakkar med han om familien Maurstad sitt livslange forhold til Peer Gynt, og det å kome seg opp og fram i livet. Regi: Ninja Benneche
 • 180.000 bier i Notre-Dame overlevde

  Katedralens bikuber var antatt å ha brent opp i storbrannen. Men birøkteren kunne langfredag meddele at biene har klart seg. – Jeg er så lettet, sier Nicolas Geant. Han har tatt seg av biene siden 2013, da kubene ble montert på taket til katedralen for å bidra til å øke antall bier i Paris. (NTB)

  Bikubene i Notre Dame