NRK Meny
Normal

Hvilken by bør arrangere OL?

Hvilken by egner seg best til å arrangere OL i 2018? I fredagens Rett på med Tron Soot-Ryen vil vi høre din mening! Ring oss på 815 21 031 fra kl 12:30.

 

OL Lillehammer
Foto: Greve, Jan / Scanpix

 

Debatten om hvilken by som egner seg best for vinter OL i 2018 er i full gang. Det spisser seg til mellom de tre kandidatene Oslo, Tromsø og Trondheim.

Fristen for å søke til Norges Idrettsforbund for de tre byene er 19. februar og det er Idrettstyret som i mars 2007 skal avgjøre hvilken by som skal være Norges kandidat til vinter OL i 2018.

Åslaug Haga har sagt hva hun mener, men nå vil vi høre din mening! Hvilken by synes du bør være Norges kandidat til vinter OL 2018? Oslo, Tromsø eller Trondheim?

Hva bør Norge satse på?  

Ring Rett på, fredag fra kl 12:30 på telefon

815 21 031

og fortell oss hva du mener!

I studio for å diskutere med lytterne møter vi en representant fra hver av søkerbyene, assisterende prosjektleder for Oslo 2018, Lars Audun Granly, Gunnar Wilhelmsen, nestleder i styret for Tromsø 2018 og Odd Ustad, markedsansvarlig for Trondheim 2018.

Hør Rett på med Tron Soot-Ryen hver fredag i NRK P1 kl 13:05! 

Neste fredag er vi tilbake med et nytt aktuelt tema!

Kulturstrøm

 • Siste episode er ute

  Siste episode av Westworld sesong to er ute på HBO Nordic. Her kan de sjå reaksjonane til Filmpolitiets redaksjon etter å ha sett episoden. Finalepodcast kjem seinare denne veka.

  Westworld Filmpolitiet
  Foto: Marte Hedenstad / NRK
 • Hør Kari Hilde French i Sommer i P2

  Kari Hilde French spilte en viktig rolle da sønnen Joshua ble løslatt etter åtte år i kongolesisk fengsel i fjor. I Sommer i P2 forteller hun om sin egen oppvekst som misjonærbarn i India og hvordan det har hjulpet henne gjennom den vanskelige tiden.

  Kari Hilde French spilte en viktig rolle da sønnen Joshua ble løslatt etter 8 år i kongolesisk fengsel i fjor. I Sommer i P2 forteller hun om sin egen oppvekst som misjonærbarn i India og hvordan det har hjulpet henne gjennom den vanskelige tiden.
 • Silya skriver sanger med ektemannen

  Silya utvidet bandet sitt i anledning utgivelsen av en ny låt med enda et medlem – ektemannen og musikeren Espen Leite på piano. Han var også med på å skrive den. Låta «Bonafide Sinner» beskrives som en jazzhybrid med et eksplosivt og følelsesladet refreng. (NTB)

  Silya med EP-trilogi Silya med EP-trilogi
  Foto: Gitte Johannessen / NTB scanpix