Stellan Skarsgård tilbudt rolle i «Menn som hater kvinner»

Stellan Skarsgård er blitt tilbudt en rolle i den amerikanske filmatiseringen av Stieg Larsson-trilogien.

Stellan Skarsgård

Stellan Skarsgård kan få en rolle i den amerikanske versjonen av 'Menn som hater kvinner'.

Foto: Knut Falch / Scanpix

Mens filmselskapet fortsatt leter etter den rette til rollen som Lisbeth Salander til filmatiseringen av Stieg Larssons trilogi, har de kastet blikket på en skandinavisk stjerne til en annen av rollene.

Stellan Skarsgård får monsterrolle?

Stellan Skarsgård er blitt tilbudt rollen som Martin Vanger i den første filmen, «Menn som hater kvinner», skriver Aftonbladet.

På engelsk har filmen fått tittelen «The girl with the Dragon tattoo».

– Manuset som Steve Zaillian har skrevet er så godt at det ikke er til å tro, sier Skarsgård det svenske nyhetsbyrået TT Spektra.

I den svenske versjonen ble rollen spilt av Peter Haber, også kjent fra TV-serien «Beck».

Daniel Craig blir motspiller

Hvis Skarsgård tar rollen som den grusomme Vanger, skal han bl.a spille mot James Bond-skuespiller Daniel Craig, som skal ha takket ja til rollen som journalisten og helten Blomquist.

Regissør David Fincher møtte Skarsgård i Stockholm for en måned siden, og forhandlingene pågår. I følge Aftonbladet skal noen av opptakene foregå i Stockholm.

Det har blitt spekulert i om navn som Kristen Stewart och Carey Mulligan kan være aktuelle i rollen som Lisbeth Salander.

Kulturstrøm

  • Rapperen DMX død

    Den amerikanke rapperen DMX er død. Han ble 50 år gammel. Rapperen som var født Earl Simmons har de siste dagene vært innlangt på sykehus i New York etter en overdose. DMX var en av de mest populære og suksessrike rapperne på 90-tallet.

    Obit DMX
    Foto: Peter Kramer / AP