Hopp til innhold

Hjelp, jeg skal selge bolig!

Hva er viktig å huske på når du skal selge boligen din? Her er gode råd fra FBIs eksperter.

Bolig
Foto: Martin Kierstein

Kjøp og salg av bolig involverer mange penger og da er det viktig å holde tunga rett i munnen. Hvordan skal du velge megler? Hvor skal du annonsere? Hvor mye energi og penger skal du legge i styling med duftlys på badet og sitroner på Alessi-fat?

Se FBI´s kræsjkurs i boligsalg før du starter.

Flyttefeber - en ny start

Flyttefeber - en ny start
Foto: Jørn Veberg/NRK / NRK

Nå som du kanskje er i flyttemodus kan du benytte anledning til et gjensyn med små og store på flyttefot.

Kulturstrøm

 • TV 2 oppfylte krav som allmennkringkaster

  TV 2 oppfylte i fjor de fleste kravene som allmennkringkaster og mottar full kompensasjon på 135 millioner kroner for 2021, ifølge Medietilsynet.

  Avtalen som trådte i kraft 1. januar 2019, gjør at kanalen kan få inntil 135 millioner kroner hvert år i fem år for å dekke nettokostnadene ved å levere allmennkringkastingsinnhold. Avtalen varer fram til neste år.

  Som kommersiell allmennkringkaster skal TV 2 blant annet levere egenproduserte daglige riksdekkende nyhetsprogrammer med base i den sentrale nyhetsredaksjonen (Bergen), norskspråklige program for barn og unge og førstegangsvisninger av norsk film og TV-drama.

  (©NTB)

  Tv2 logo
  Foto: Javad Parsa / Javad Parsa
 • Kulturlivet sliter fortsatt

  Det vil fortsatt ta tid før kulturlivet er tilbake til normalen etter pandemien. Det sier leder for Norske Konsertarrangører, Tone Østerdal. Festspillene i Nord-Norge har så langt solgt rundt 60 prosent av billettene, noe som er lavere enn forventet. Mange festivaler landet over sliter med billettsalget, sier Østerdal.

 • VG: Paradise Hotel-vinnar dømt til fengsel

  Paradise Hotel-vinnaren Markus Grønberg er dømt til fire år og fem månader fengsel i lagmannsretten. Det melder VG.

  Både i tingretten og i lagmannsretten blei 23-åringen dømt for valdtekt av ei mindreårig jente. Han blei også dømt til eit høgare erstatningskrav.

  Forsvararen hans seier Grønberg er djupt skuffa og ueinig i resultatet.

Flere kulturnyheter