Hopp til innhold

Utskjelt TV-serie gir deg det verste fra Youtube

Britisk presse slaktet Rude Tube. Men 2,5 millioner briter fulgte åpningen. OBS! Sterke scener!

Rude Tube

Den britiske serien «Rude Tube» har gått sin seiersgang i Storbritannia, til tross for at innholdet har sørget for at serien er trygt plassert etter det såkalte vannskillet, det vil si når alle barn har lagt seg.

Videoene i denne saken er av de mindre familievennlige. Se på eget ansvar - og helst etter at du har spist.

SE FØRSTE AVSNITT I SERIEN HER

Serien er dum, bråkete, vulgær, irriterende, lat og forutsigbar, skal vi tro britiske aviser. Den skotske avisen The Scotsman mente serien var laget for folk som ikke hadde tilgang til internett.

The London Paper sammenliknet serien med tomater på boks fra billigkjeden Lidl - og mente det var et ålreit program å se på om du ikke hadde noe annet å gjøre på en fredagskveld. Da fortjener du nemlig ikke annet.

Men til tross for slakten samlet første avsnitt av serien enorme 2,5 millioner seere da det ble sendt på den britiske kanalen E4 i februar i fjor. Det tilsvarer 11 prosent av alle som så på TV i øyriket akkurat da.

Episodene følger en fast oppskrift. Hver uke får du – eller blir du utsatt for – 20 nye videoer – og alle har et tema. I forrige uke var tema dårlig oppførsel.

Det betyr barn som spiser avføring, parrende hunder som kaster opp, nerder som drikker brekningsmiddel og trancedansende bestemødre.

Med andre ord ikke noe for alle. Men døm selv:

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters