Spaghetti Carbonara er en genial oppfinnelse, enkel å lage, kjempegod og spise! Du hakker ganske enkelt løk og freser den sammen med bacon. Hvor mye bacon du bruker avhenger av hvor salt du liker sausen, så tilsetter du fløtemelk.
- Jeg blander fløte og melk, noen bruker jo bare fløte, men
det synes jeg blir litt for heavy, sier Lars.
La dette stå og surre slik at du får ut all den gode smaken i sausen.
Så koker du spaghetti, eller aller helst fettuchini (båndspagetti)
Så blander du ganske enkelt sausen i pastaen. Har du lyst til å være riktig raffinert river du parmesan osten over retten idet du serverer den ved bordet. Husk masse nykvernet pepper, og sist, men ikke minst topper du retten ved å legge rå eggeplomme i eggeskallet på toppen.
- Det rå egget skal jo blandes i, hvorfor ikke la gjestene gjøre det selv, mener Barmen.
Nyt måltidet, nyt hverandre, dette kalles på italiensk: La dolce vita!