Hopp til innhold

Grosvold er her!

Fredag 14.09 er det endelig premiere på det nye talkshowet Grosvold.

Anne Grosvold
Foto: Anne Liv Ekroll / NRK

Se: Anne Grosvold i Frokost-TV

 

Hver fredag utover høsten vil Anne Grosvold ta opp høyaktuelle temaer fra uken som gikk og samle gjester vi er nysgjerrige på.

På sitt karakteristiske og ærlige vis stiller hun spørsmålene vi ønsker svar på og sørger for at vanskelige temaer blir tilgjengelige for folk flest.

 -Drømmegjesten er en som både kan være personlig, dele ting med oss og som sier noe interessant utover det helt banale. Som kan gi litt luft.  Og jeg har bare drømmegjester.

 

Gamle kjente og noen nye

 

Hver uke vil vi også møte utegående reporter Robert Stoltenberg.

-Han kommer til å lage saker fra uke til uke og vi kommer til å møte mange forskjellige av Roberts kjente typer -  og noen nye.

 

Yngve Freiholt som værmelder

Robert Stoltenberg som Yngve Freiholt

Foto: NRK

 

Anne er opptatt av at folk skal trives i studioet sitt.

-Men ikke nødvendigvis slik at jeg ikke kan komme med et kritisk spørsmål. Men folk skal føle at det er fredagskveld og at de er vel ivaretatt.

Det er en populær programleder som nå tar over fredagskvelden.    I følge en landsrepresentativ undersøkelse fra MMI for bladet PÅ TV denne uken, mener folket at Anne Grosvold er den beste programlederen i Norge.

 

Hør: Anne Grosvold i Nitimen

 

GROSVOLD – snakker med mennesker det snakkes om -fredag kl 21.25 på NRK1.

 

 

 

 

Kulturstrøm

  • «Victoria må dø» vant publikumspris

    Den norske filmen «Victoria må dø» vant publikumsprisen under årets Barnefilmfestival i Kristiansand.

    «Mounted Games» av Karen Houge vant årets pitchekonkurranse og «Smerteterskel» stakk av med prisen for beste kortfilm.

    Festivalsjef Cathrine Sordal forteller i en pressemelding at det har blitt vist 83 filmer fra 42 land under årets festival.

    Barnefilmfestivalen har i år delt ut 10 ulike filmpriser. Her kan du lese om alle vinnerne.

  • Aaron Sorkin skriv «The Social Network»-oppfølgar

    Aaron Sorkin held på med eit manus til det han kallar «ein slags The Social Network-oppfølgar», fordi han meiner Facebook har skulda for storminga av Kongressen i USA 6. januar 2021.

    Det sa Sorkin under ei direktesending av podkasten «The Town». Han vil derimot ikkje seia kvifor han meiner Facebook står bak storminga.

    Sorkin fekk ein Oscar for manuset til dramafilmen The Social Network frå 2010, regissert av David Fincher. Filmen tek for seg oppstarten av Facebook.

    Sorkin har tidlegare sagt at han ønsker å skriva ein oppfølgar som utforskar «den mørke sida» av Facebook, særleg dersom Fincher vil regissere.

    Aaron Sorkin
    Foto: GARY HERSHORN / Reuters