Grosvold er her!

Fredag 14.09 er det endelig premiere på det nye talkshowet Grosvold.

Anne Grosvold
Foto: Anne Liv Ekroll / NRK

Se: Anne Grosvold i Frokost-TV

 

Hver fredag utover høsten vil Anne Grosvold ta opp høyaktuelle temaer fra uken som gikk og samle gjester vi er nysgjerrige på.

På sitt karakteristiske og ærlige vis stiller hun spørsmålene vi ønsker svar på og sørger for at vanskelige temaer blir tilgjengelige for folk flest.

 -Drømmegjesten er en som både kan være personlig, dele ting med oss og som sier noe interessant utover det helt banale. Som kan gi litt luft.  Og jeg har bare drømmegjester.

 

Gamle kjente og noen nye

 

Hver uke vil vi også møte utegående reporter Robert Stoltenberg.

-Han kommer til å lage saker fra uke til uke og vi kommer til å møte mange forskjellige av Roberts kjente typer -  og noen nye.

 

Yngve Freiholt som værmelder

Robert Stoltenberg som Yngve Freiholt

Foto: NRK

 

Anne er opptatt av at folk skal trives i studioet sitt.

-Men ikke nødvendigvis slik at jeg ikke kan komme med et kritisk spørsmål. Men folk skal føle at det er fredagskveld og at de er vel ivaretatt.

Det er en populær programleder som nå tar over fredagskvelden.    I følge en landsrepresentativ undersøkelse fra MMI for bladet PÅ TV denne uken, mener folket at Anne Grosvold er den beste programlederen i Norge.

 

Hør: Anne Grosvold i Nitimen

 

GROSVOLD – snakker med mennesker det snakkes om -fredag kl 21.25 på NRK1.

 

 

 

 

Kulturstrøm

 • Facebook vil støtte nyhetene

  Facebook skal investere i nyhetsbransjen. 300 millioner dollar settes av til å støtte ulike prosjekter innen nyhetsmediene, opplyser selskapet i en pressemelding. I løpet av tre år skal selskapet investere 300 millioner dollar i nyhetsprogrammer, partnere og innhold, ifølge CNN. Noe av midlene skal gå direkte til organisasjoner som medieorganisasjonen Pulitzer Center og Report for America, som jobber for bedre dekning av lokale nyheter. (NTB)

 • Synes ny hytte er stygg

  Folk som bor på Møsstrond har sett tegningene av nye Mogen turisthytte, og synes den er stygg. Arkitektfirmaet Snøhetta svarer at det er naturlig med engasjement når de fornyer innenfor et område med så lange tradisjoner.

  Nye Mogen turisthytte
  Foto: Snøhetta
 • Alicia Keys blir årets Grammys-vert

  Den amerikanske soulartisten skal lose publikum og artister gjennom den 61. utdelingen av den prestisjefylte amerikanske Grammy-prisen. Hos musikkmagasinet NME kan man se video der Keys får telefonen om at hun er valgt til å lede seremonien i Los Angeles 10. februar. Keys har selv 15 Grammy-priser på peishylla hjemme.

  Laster Twitter-innhold