Gir ut kristen-muslimsk andaktsbok

I boka «Tro på tvers» utforskar forfattarane Bushra Ishaq og Sunniva Gylver både si eiga og den andre si tru. Boka er ein utradisjonell dialog, der trustekstar frå ulike tradisjonar blir stilt side om side, seier forlaget i omtalen om boka. Ifølgje Den Norske kirke er dette den første kristen-muslimske andaktsboka i Noreg.

Tro på tvers
Foto: Vårt Land Forlag

Kulturstrøm

  • – Oppriktig og personlig portrett

    – Et fengende rot av en dokumentarfilm, skriver Filmpolitiet i anmeldelsen av «MATANGI / MAYA / M.I.A.». Filmen forteller historien om hvordan artisten Maya ble rapper og popstjerne. Hun er immigrant fra Sri Lanka og datter av en sentral skikkelse i den tamilske motstandsbevegelsen. Det har gitt henne drivstoff i karrieren i den kommersielle popbransjen, skriver anmelder Sigurd Vik.

    Artisten Maya
    Foto: Another World Entertainment
  • Norske 3D-klær først i verden

    Den norske digitale kleskolleksjonen «Neo-Ex» er de første klærne som kun kan brukes digitalt. – Vi ønsker å utforske hvordan mote kan eksistere i den digitale fremtiden, sier Ingeline Gjelsnes, markedssjef i Carlings til Melk & Honning. Alle inntektene fra den digitale kolleksjonen går til den veldedige stiftelsen WaterAid for å rette søkelyset på det store vannforbruket i moteindustrien.