Hopp til innhold

Fra hustak til hustak

Nå kan du snart fly fritt over hustakene, se den siste traileren fra Mirrors Edge.

Mirrors Edge
Foto: Actiontrip.com

Gjengen bak Battlefield-spillene, svenske DICE, er på trappene med et nytt førstepersons actionspill ved navn Mirrors Edge.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

I et diktatur hvor all informasjon blir kontrollert av myndighetene, finnes det noen mennesker som lever at å frakte pakker og brev uten at noen andre får lest de. I Mirrors Edge får du kontrollen over en person med jobb som ulovlig budbringer.

Over hustakene

Da myndighetene kidnapper søsteren til vår hovedperson, må hun bruke alle sine parkour-egenskaper for å flykte over metropolen spillet utspiller seg i.

Parkour
Foto: Alexandre Ferreira

Parkour er en undergrunnssport som ble utviklet i Paris som går ut på å komme seg raskest mulig mellom to punkter og bruke byen til hjelp. Se mer på youtube.com her.

Spillet er ventet i siste kvartal i år, og mens vi venter på denne godbiten får vi kose oss med denne nye traileren.

Kulturstrøm

  • Céline Dion gjør comeback i OLs åpningsseremoni

    Arrangørene av sommer-OL i Paris bekreftet fredag at den canadiske artisten Céline Dion skal opptre under åpningsseremonien.

    Arrangørene har tidligere hintet om at den internasjonale popdronningen skulle opptre, men først fredag kveld ble det offisielt bekreftet, melder CNN.

    Céline Dion slutter seg dermed til Lady Gaga og den fransk-maliske artisten Aya Nakamura på scenen. Hun forventes å synge «L'Hymne à L'amour» – en hyllest til den franske legenden Edith Piaf.

    55-åringen måtte tidligere i år avlyse sin verdensturné fordi hun er rammet av sykdommen «stiff person syndrome», en svært sjelden, nevrologisk sykdom.

    Opptredenen i Paris er Dions første siden hun fikk diagnosen.

    (©NTB)

    Celine Dion begins world tour in her hometown
    Foto: ALICE CHICHE / AFP
  • Sendes på hemmelig oppdrag

    – Regissør Guy Ritchie er tydelig inspirert av klassiske «men-on-a-mission»-filmer. (...) Hans «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» er løst basert på sanne figurer og hendelser under andre verdenskrig, men Ritchie behandler historien som en enkel machofantasi med tvilsom logikk og glimt i øyet, skriver filmkritiker Birger Vestmo.