Hopp til innhold

Fra hustak til hustak

Nå kan du snart fly fritt over hustakene, se den siste traileren fra Mirrors Edge.

Mirrors Edge
Foto: Actiontrip.com

Gjengen bak Battlefield-spillene, svenske DICE, er på trappene med et nytt førstepersons actionspill ved navn Mirrors Edge.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

I et diktatur hvor all informasjon blir kontrollert av myndighetene, finnes det noen mennesker som lever at å frakte pakker og brev uten at noen andre får lest de. I Mirrors Edge får du kontrollen over en person med jobb som ulovlig budbringer.

Over hustakene

Da myndighetene kidnapper søsteren til vår hovedperson, må hun bruke alle sine parkour-egenskaper for å flykte over metropolen spillet utspiller seg i.

Parkour
Foto: Alexandre Ferreira

Parkour er en undergrunnssport som ble utviklet i Paris som går ut på å komme seg raskest mulig mellom to punkter og bruke byen til hjelp. Se mer på youtube.com her.

Spillet er ventet i siste kvartal i år, og mens vi venter på denne godbiten får vi kose oss med denne nye traileren.

Kulturstrøm

 • ESC 2025 blir i Basel eller Genève

  Eurovision Song Contest 2025 vil finne sted enten i Basel eller Genève, opplyser det sveitsiske kringkastingsselskapet fredag.

  Avgjørelsen kommer etter en vurdering av konsertlokaler, kollektivforbindelser, bærekraft, hotellmuligheter, sikkerhet og motivasjonen til de respektive byene.

  Det endelige valget blir tatt i slutten av august. Kostnadene for å arrangere Eurovision er anslått til å være rundt 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 356 millioner kroner etter dagens kurs (NTB).

 • Bob Newhart (94) er død

  Den amerikanske komikeren og skuespilleren Bob Newhart er død 94 år gammel, opplyser forlaget hans, ifølge Reuters.

  Newhart døde i sitt hjem i Los Angeles etter kort tids sykdom.

  Bob Newhart i 2003
  Foto: JEROME T NAKAGAWA / AP / NTB