NRK Meny
Normal

Feriehjelp i Spania

Spennende opplevelser i Spania.

 

Okseløp i Pamplona
Foto: PABLO SANCHEZ / REUTERS

Jan Harald Wangsvik har følgende spørsmål til Feriehjelpen:

Jeg og Randi reiser til syd-Spania i tre uker fra 24.4.07. Jeg leser endel litteratur om Spania. Da dette er første turen kan det være interessant å vite om det er noe fint og spennende jeg må få med meg og som kanskje ikke er nevnt i litteraturen.

Kan du hjelpe Jan Harald og Randi?

Send mail til rykogreis@nrk.no , eller fyll ut skjema under. Gode svar blir postet på denne websiden.

 

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

 

Ryk og reis NRK P1

 

 

Kulturstrøm

  • 1,3 milliarder falske kontoer

    Nesten 1,3 milliarder falske Facebook-kontoer har blitt deaktivert i løpet av de siste seks månedene, opplyser selskapet. I en uttalelse tirsdag redegjorde Facebook for selskapets standarder mot seksuelle og voldelige bilder, terrorpropaganda og hatytringer. Det uønskede innholdet på Facebook fra januar til mars utgjør mellom 0,22 og 0,27 prosent av det totale innholdet på det sosiale nettverket, som blir brukt av over to milliarder mennesker (NTB).

  • Mari Boine på Stupetårnet

    Under Festspillene i Elverum skal Boine holde Soloppgangskonsert på Stupetårnet i Hamar. Det skjer 11. august – klokken fem om morgenen. Da etterfølger hun førstemann opp i tårnet, Ole Edvard Antonsen, som hadde ideen i 2016 og mente rytmisk musikk fra et stupetårn «passet perfekt». I fjor tro Bugge Wesseltoft og DJ Strangefruit til med det en anmelder kalte «sløv jazz» fra Stupetårnet (NTB).

    Mari Boine på Varangerfestivalen
    Foto: Knut-Sverre Horn / NRK