Hopp til innhold

CS GO fra London

Årets siste store CS GO-event går av stabelen i London, og spørsmålet er; vil Håvard Rain Nygaard og FaZe få sin etterlengtede Major-tittel?

CS Go

NRK skal i forbindelse med årets siste, store CS GO-event ha sendinger i Studio 2 på Marienlyst og du er velkommen til å være med som publikum! Helt gratis!

Vi sender fra semifinalen lørdag 22. september og finalen søndag 23. september.

Sendingen lørdag begynner kl 16:30 og er ferdig ca 23:00 (Oppmøte for publikum kl. 15:45)

Sendingen søndag begynner kl 18:30 og er ferdig ca 23:00 (Oppmøte for publikum kl. 17:45)

Dersom du vil være publikum, sender du en epost til publikum@nrk.no med ønsket antall billetter og info om du ønsker å komme på semifinalen, finalen eller begge

Kulturstrøm

 • Irakisk skodespelar saksøker britisk magasin etter bildebruk

  I det britiske magasinet Economist blir eit bilde av den irakiske skodespelaren Enas Taleb brukt som illustrasjon i ein artikkel med tittelen «Kvifor kvinner er tjukkare enn menn i den arabiske verda».

  I artikkelen argumenterer magasinet for at sosiale restriksjonar i den arabiske delen av verda gjer at kvinner held seg unna arbeid og fysisk trening.

  Taleb har no gått til søksmål mot magasinet. Ho krev økonomisk kompensasjon og at magasinet ber om orsak. Ho meiner også at bilde er blitt manipulert, skriv BBC.

  – Bildet mitt blei brukt i ein kontekst som var støytande for kvinner, seier Taleb, ifølge nyheitsbyrået AFP.

 • Disney+ forbi Netflix

  Disney-konsernets inntekter skyter i været samtidig som streamingplattformen Disney+ nå har gått forbi Netflix og trolig er verdens største.

  Disney+ fikk 14,4 millioner nye abonnenter i det siste kvartalet, mens Netflix på sin side mistet nesten 1 million abonnenter. Disney+ har nå 221 millioner abonnenter, mens Netflix har 220,7 millioner.

  Det gjør trolig Disney+ til verdens største streamingaktør.

  (©NTB)