NRK Meny
Normal

Claus Lundekvam trekker seg fra Mesternes mester

Det bekrefter han i en pressemelding til NRK.

Claus Lundekvam

TREKKER SEG: Den tidligere fotballproffen Claus Lundekvam blir ikke med i årets Mesternes mester.

Fotballspilleren og tidligere Southampton-proffen Claus Lundekvam skulle delta i årets Mesternes mester. Nå har Lundekvam bestemt seg for å trekke seg fra innspillingen som starter i Frankrike i morgen.

– Det har vært noen hektiske uker både før og etter lanseringen av selvbiografien min og jeg ser at jeg ikke har fått forberede meg så godt til konkurransen som jeg hadde ønsket. Det er jo leit, men jeg håper jeg får muligheten til å være med en annen gang. Jeg ønsker de andre mesterne lykke til med konkurransen, sier Claus Lundekvam i en pressemelding til NRK.

I årets runde blir det derfor bare ti deltagere i konkurransen. Noe som man kommer til å løse fint rent praktisk, ifølge prosjektredaktør Pia Basberg.

– Vi synes dette så klart er veldig leit og vi kommer ikke til å erstatte Claus. Men vi håper at vi får anledning til å invitere ham med i en annen runde av Mesternes mester, sier hun.

Årets deltagere er Thor Hushovd, Bjørn Maaseide, Andreas Håtveit, Jan Åge Fjørtoft, Roy "Tåka" Johansen, Siri Eftedal Seland, Anette Sagen, Vibeke Skofterud, Anne Jahren og Ragnhild Gulbrandsen.

Kulturstrøm

 • Clinton toppar boklista i USA

  Tidlegare president Bill Clinton toppar den amerikanske boklista med thrillaren «Presidenten er savnet», melder Bok365. Clinton har skrive fiksjonsboka saman med den kjente forfattaren James Patterson. Førebels er boka seld i ein halv million eksemplar. Ho kjem snart på norsk ved Gyldendal forlag.

  Bill Clinton
  Foto: Bebeto Matthews / AP
 • Springsteen i Netflix

  Bruce Springsteen opptrer for tida i New York med einmannsshowet «Springsteen on Broadway», der han syng, spelar og fortel historier frå livet som artist. I går offentleggjorde Netflix at ein innspelt versjon vil bli å finne på strøymetenesta i desember, skriv Billboard. Stykket er basert på Springsteens sjølvbiografi, og gjer stor suksess på Broadway.

  Bruce Springsteen, Granåsen
  Foto: Stein Lorentzen / NRK