Andrea Bocelli og kokken som sa nei til Obama på Skavlan

Bond-jenta Izabella Scorupco, operasanger Andrea Bocelli og stjernekokken Marcus Samuelsson som sa nei til å jobbe for Obama kommer til Skavlan. Du kan vinne billetter.

På World Music Awards: Andrea Bocelli.

Andrea Bocelli opptrer sammen med Sølvguttene i fredagens Skavlan

Foto: Scanpix / Reuters.

Operasanger Andrea Bocelli kommer til denne ukens Skavlan. Der skal han synge sammen med Sølvguttene, noe du kan få anledning til å se «live».

Marcus Samuelsson, kjendiskokken som sa nei til å bli kokk i Det Hvite Hus.

Kjendiskokken Marcus Samuelsson sa nei til å bli kokk hos Obama. Han kommer til Skavlan for å fortelle hvorfor.

Foto: Rick Maiman / Scanpix/AFP

Andrea Bocelli er en av verdens mest hyllede tenorer og har solgt svimlende 70 millioner album. Bocelli har vært blind siden barndommen, men til tross for sitt handicap har han stor interesse for sport og særlig windsurfing, ridning og dykking.

Det er over fire år siden sist Bocelli var i Norge og han skal denne gang holde konsert på Fornebu Arena, i tillegg til å besøke Skavlan.

Sa nei til Obama - kommer til Skavlan

Marcus Samuelsson har spisesteder over hele verden – Stockholm, New York og Tokyo – og fikk æren av å lage Barack Obamas første statsmiddag.

Men når Det hvite hus skulle ansette en kokk, takket den svenske stjernekokken nei. Samuelsson kommer til Skavlan for å fortelle om sine livsvalg.

Bond-babe

Izabella Scorupco, kjent fra James Bond-filmen «Goldeneye» , her fra filmen «Exorsisten - begynnelse

Izabella Scorupco kommer til Skavlan. Hun er mest kjent fra James Bond-filmen «Goldeneye» , her fra filmen «Exorsisten - begynnelsen».

Foto: Nordisk Film

Skuespilleren Izabella Scorupco, kjent som Bond-jente og sist sett på NRK i filmen « Solstorm » som du kan se i Nett-TV, kommer også.

Hun har lenge bodd i USA, men innimellom vender den svenske jente tilbake til Sverige for å spille inn film. For noen år tilbake gjorde hun Solstorm og nå kommer Änglavakt, hvor hun spiller mot Michael Nyqvist.

Den svenske langrennsjenta Charlotte Kalla sjarmerer alle med sitt store smil, men om dette ikke hadde vært kombinert med jernvilje og hard disiplin ville det ikke blitt noe OL-gull i Vancouver, der hun slo blant annet Marit Bjørgen som var på Skavlan forrige uke.

Barsk fisker med dødelig fangst

Sig Hansen, kjent fra Discovery-programmet «The deadliest catch»

Tøffingen Sig Hansen, fanger til vanlig storfisk utenfor Alaska. Fredag kan du se ham på Skavlan.

Foto: David Livingston / Scanpix/AFP

Sig Hansen er en amerikansk eventyrer med norske aner. Hansen er kaptein på en av båtene som er med i Discovery Channels populære programserie «The Deadliest Catch».

Krabbefisket er en kamp på liv og død, og i Skavlan forteller Hansen om det som av mange betegnes som verdens farligste fiske.

Kulturstrøm

 • 65 millioner kroner til stimulering av filmproduksjon

  – Filmbransjen er hardt rammet av pandemien, og disse stimuleringsmidlene er derfor sårt tiltrengt. Vi ønsker en filmbransje som har kapasitet til å produsere norske kvalitetsfilmer og det bidrar vi nå til, sier kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen.

  Det er Norsk filminstitutt skal forvalte stimuleringsmidlene til filmproduksjon, melder Regjeringen.

 • Kinopremiere på del Toro-film

  Fredag er det kinopremiere på den meksikanske regissøren Guillermo del Toros siste spillefilm, «Nightmare Alley». «Kunne ha vært helt fantastisk med en strammere historie» mener Birger Vestmo i Filmpolitiet. Terningkast 4.

  Lilith (Cate Blanchett) og Stanton (Bradley Cooper) i filmen «Nightmare Alley». Hun står bak ham, iført sort drakt, han iført brunn dress, i bakgrunnen ser vi ut på et snødekt landskap
  Foto: © 2021 20th Century Studios All Rights Reserved