Andrea Bocelli og kokken som sa nei til Obama på Skavlan

Bond-jenta Izabella Scorupco, operasanger Andrea Bocelli og stjernekokken Marcus Samuelsson som sa nei til å jobbe for Obama kommer til Skavlan. Du kan vinne billetter.

På World Music Awards: Andrea Bocelli.

Andrea Bocelli opptrer sammen med Sølvguttene i fredagens Skavlan

Foto: Scanpix / Reuters.

Operasanger Andrea Bocelli kommer til denne ukens Skavlan. Der skal han synge sammen med Sølvguttene, noe du kan få anledning til å se «live».

Marcus Samuelsson, kjendiskokken som sa nei til å bli kokk i Det Hvite Hus.

Kjendiskokken Marcus Samuelsson sa nei til å bli kokk hos Obama. Han kommer til Skavlan for å fortelle hvorfor.

Foto: Rick Maiman / Scanpix/AFP

Andrea Bocelli er en av verdens mest hyllede tenorer og har solgt svimlende 70 millioner album. Bocelli har vært blind siden barndommen, men til tross for sitt handicap har han stor interesse for sport og særlig windsurfing, ridning og dykking.

Det er over fire år siden sist Bocelli var i Norge og han skal denne gang holde konsert på Fornebu Arena, i tillegg til å besøke Skavlan.

Sa nei til Obama - kommer til Skavlan

Marcus Samuelsson har spisesteder over hele verden – Stockholm, New York og Tokyo – og fikk æren av å lage Barack Obamas første statsmiddag.

Men når Det hvite hus skulle ansette en kokk, takket den svenske stjernekokken nei. Samuelsson kommer til Skavlan for å fortelle om sine livsvalg.

Bond-babe

Izabella Scorupco, kjent fra James Bond-filmen «Goldeneye» , her fra filmen «Exorsisten - begynnelse

Izabella Scorupco kommer til Skavlan. Hun er mest kjent fra James Bond-filmen «Goldeneye» , her fra filmen «Exorsisten - begynnelsen».

Foto: Nordisk Film

Skuespilleren Izabella Scorupco, kjent som Bond-jente og sist sett på NRK i filmen « Solstorm » som du kan se i Nett-TV, kommer også.

Hun har lenge bodd i USA, men innimellom vender den svenske jente tilbake til Sverige for å spille inn film. For noen år tilbake gjorde hun Solstorm og nå kommer Änglavakt, hvor hun spiller mot Michael Nyqvist.

Den svenske langrennsjenta Charlotte Kalla sjarmerer alle med sitt store smil, men om dette ikke hadde vært kombinert med jernvilje og hard disiplin ville det ikke blitt noe OL-gull i Vancouver, der hun slo blant annet Marit Bjørgen som var på Skavlan forrige uke.

Barsk fisker med dødelig fangst

Sig Hansen, kjent fra Discovery-programmet «The deadliest catch»

Tøffingen Sig Hansen, fanger til vanlig storfisk utenfor Alaska. Fredag kan du se ham på Skavlan.

Foto: David Livingston / Scanpix/AFP

Sig Hansen er en amerikansk eventyrer med norske aner. Hansen er kaptein på en av båtene som er med i Discovery Channels populære programserie «The Deadliest Catch».

Krabbefisket er en kamp på liv og død, og i Skavlan forteller Hansen om det som av mange betegnes som verdens farligste fiske.

Kulturstrøm

 • Banal, men nydelig popmusikk

  P3s musikkprodusent Ruben Gran anbefaler Taylor Swifts blodferske låt «Soon You’ll Get Better» i ukas musikkanbefalinger. Den amerikanske artisten slapp albumet «Lover» i dag. Det er hennes første på to år og har høstet gode kritikker fra blant annet Rolling Stone og Variety.

  FILE PHOTO: Taylor Swift performs at the iHeartRadio Wango Tango concert in Carson
  Foto: Mario Anzuoni / Reuters
 • Myhre skyver Nesbø ned frå toppen

  Linnéa Myhres fjerde roman «Meg, meg, meg» går rett inn på førsteplass på bestselgerlista for skjønnlitteratur. Jo Nesbøs «Kniv» rykker dermed ned på andreplass etter ti veker på toppen, melder Bok365. Les NRKs bokmelding av «Meg, meg, meg» her.

  Tiden Norsk Forlag åpner bokhøsten 2019.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Hardt og enkelt fra Vaular

  Det spørs om singelen blir en kioskvelter. Men til gjengjeld er dette en elegant drivende elektronisk beat med lekre detaljer hvorpå rapperen gjør det han gjør best. «To minutter» er en feit og ukomplisert raplåt. Det holder det, mener NRK P3s anmelder, og gir en femmer på terningen.

  Lars Vaular
  Foto: Sara Angelica Spilling