NRK Meny
Normal

"No Reply"

Artisten Tommy Quickly takket nei til en av sangene til Lennon og McCartney. Låtskriverne svarte med å spille inn låten selv.

 

Hør: Historien bak No Reply

"No Reply" ble skrevet av John Lennon, kreditert Lennon-McCartney, og handler om en mann som ikke klarer å få kontakt med sin utro kjæreste, selv om han ser henne gjennom vinduet.

Besetning:

Paul McCartney: Bass, klapping, kor

John Lennon: Akustisk gitar, klapping, vokal

George Harrison: Akustisk gitar, klapping, kor

Ringo Starr: Trommer, klapping

George Martin: Piano

Hør: Historien bak No Reply

Tilbake til The Beatles komplett

Kulturstrøm

 • Kagge Forlag henter Fotland

  Forlaget melder at de har fått en ny redaktør på plass: Maiken Grønning Fotland. Hun kommer fra stillingen som reportasjeleder i Dagbladet Magasinet. Forlaget melder at de har fått inn en redaktør med teft for ideer – og evne til å sette dem ut i livet (NTB).

 • "Ny" Guns N' Roses-video fra 1989

  I 1989 spilte Guns N' Roses inn en musikkvideo til låten «It's So Easy» på nattklubben Cathouse i Los Angeles. Videoen ble aldri sluppet, i stedet ble den liggende i et skap i nesten 30 år. Men nå er den altså å se i en digitalt restaurert versjon på Apple Music, melder Billboard. Slippet av den ukjente musikkvideoen inngår i feiringen av bandets nyutgave av debutalbumet «Appetite for Destruction» fra 1987, skriver TT (NTB).

  Guns N' Roses
 • Sony kjøper EMI

  Japanske Sony kjøper musikkforlaget EMI for drøyt 15 milliarder kroner og sikrer seg dermed rettighetene til noen av verdens mest populære band og artister. I henhold til avtalen verdsettes EMI Music Publishing til drøyt 38 milliarder kroner (NTB).