- Må spille i bryllup

Christina Aguilera må spille i bryllup og andre private arrangementer for å ha til smør på brødskiva. Hun mener Lady Gaga har skylda.

Christina Aguilera

Christina Aguilera er ikke like populær som hun en gang var.

Foto: Richard Drew / Ap

Christina Aguilera: «Bionic»

Christina Aguileras siste album «Bionic» har ikke solgt til forventningene.

Foto: Albumomslag
Lady Gaga

Kilder sier Aguilera mener det er Lady Gaga (bildet) som har skylda for at det går dårlig med hennes karriere.

Foto: Shuji Kajiyama / AP

Christina Aguilera, som for noen år siden var en av de største kvinnelige popartistene sammen med Britney Spears, ser ut til å ha en dalende karriere.

Avlyst turné

Hennes siste USA-turné ble avlyst og albumet «Bionic» går dårlig. Plata har «bare» solgt 200.000 kopier i USA siden den kom ut i juni og nå legger hun skylda på Lady Gaga for nedturen.

- Christina tror fansen sier at hun er en lett-versjon av Lady Gaga, og at dette har ødelagt karrieren hennes, sier en kilde til Now magazine.

Måtte sette ned prisen

Nå må hun spille på bryllup, Bar Mitzvaher og andre private arrangementer for å få inn penger, og skal ha måttet redusere prisen på sine opptredner.

- Hun ønsket å ta 1,3 millioner pund for hver opptreden, men hennes mann overbeviste henne om å sette ned prisen til 157.000 så hun skulle få flere jobber, sier en kilde.


Kulturstrøm

  • Diop fikk pris

    Regissør Mati Diops "Atlantics" fikk Juryens Store Pris under Cannes Film Festival lørdag kveld. Diop var første svarte kvinne til å bli nominert. Det er den nest-mest prestisjefylte prisen i Cannes etter Gullpalmen.

  • Palme d'Or til Bong Joon-ho

    Bong Joon-ho vant, som første sørkoreaner, hovedprisen, Gullpalmen, under filmfestivalen i Cannes for den kritikerroste svarte komedien 'Parasite', som handler om klasseskille i landet.

    X02520
    Foto: STEPHANE MAHE / Reuters