Sang USAs nasjonalsang - glemte teksten

Superstjernen Christina Aguilera fikk neppe veldig mange flere fans i hjemlandet da hun tabbet seg grundig ut foran Superbowl.

Video Aguilera bommet på nasjonalsangen

VIDEO: Aguilera bommet på nasjonalsangen. Hør og se den mislykkede fremføringen her.

De fleste sangere får playback-hjelp under det gigantiske Superbowl-showet, og natt til mandag fikk TV-seerne se hvorfor også Aguilera også burde hatt litt hjelp.

For i et land der man sjelden lar en anledning til å synge nasjonalsangen passere uten å stille seg i grunnstilling og hylle fedrelandet, glemmes ikke slike tabber som Aguilera gjorde foran finalen fort.

Allerede på linje fire ble det for mye for Grammy-vinneren. Hun skulle egentlig ha sunget «O'er the ramparts we watched were so gallantly streaming?» - men stotret i stedet «"What so proudly we watched at the twilight's last gleaming?».

Det var sannsynligvis en avart av linjen hun sang like før, som lyder «What so proudly we hailed at the twilight's last gleaming?».

Både på Twitter og Facebook ble det reagert mot Aguileras feiltrinn, men hun kan trøste seg mot at stormen neppe blir like stor som da Janet Jackson blottet et bryst under pauseshowet i 2004.

I år var det blant annet Black Eyed Peas som sto for underholdningen i pausen, ved hjelp av Slash og Usher.

Siste nytt

 • Kippernes også ute av VM

  Silje Knutsen Kippernes tapte 4-1 for tyrkiske Zeynep Yetgil i første kamp i bryte-VM.

  Ettersom Yetgil tapte sin neste kamp, er Kippernes slått ut.

  Søndag og i går blei også Norges fire mannlege brytarar slått i dei første VM-rundane.

  Silje Kippernes
  Foto: Norges Bryteforbund
 • På landslaget til Sør-Sudan

  Tidligere Strømsgodset-spiller Tokmac Nguen er tatt ut på landslaget til Sør-Sudan. Nordmannen ble i januar solgt til den ungarske storklubben Ferencvaros. Der har 25-åringen gjort sine saker bra og er nå belønnet med en plass i troppen til Sør-Sudan.

  Tokmac Nguen
  Foto: Bjørn Olav Nordahl / NRK
 • – Liverpool ikke best i Europa

  Jürgen Klopp sier at Liverpool ikke er Europas beste lag bare fordi klubben har vunnet mesterligaen.

  – Forrige sesong var vi veldig gode, men jeg er ikke så sikker på at vi var det beste laget i Europa. Men vi var veldig gode i de rette øyeblikkene, og det er derfor vi vant mesterligaen, sier han, og legger til - antagelig spøkefullt:

  – Vi kan ikke være det beste laget i Europa fordi Manchester City er det beste laget i verden. Det er på den samme planeten, har jeg hørt, sier han, ifølge BBC.

  Liverpool møter Napoli i mesterligaen i kveld.

  Champions League Semi Final Second Leg - Liverpool v FC Barcelona
  Foto: PHIL NOBLE / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal