- Jeg stiller ikke naken

Anne Marie Ottersen og Brit Elisabeth Haagensli var i stor tvil da Else Kåss Furuseth presenterte sine sketsjeideer til Komiprisen for dem. Heldigvis kun for skjult kamera.

Else Kåss Furuseth lurer Anne Marie Ottersen og Brit Elisabeth Haagensli

I et humorinnslag som skal bli vist under Komiprisen 2016, møtte Ottersen og Haagensli komiker Else Kåss Furuseth for å finne morsomme ideer til en sketsj som de sammen skulle fremføre i prisutdelingen.

Det de ikke visste, var at Furuseth hadde tatt med seg kameraer og skulle nå gå inn for å lure komikerne kjent fra «Fredrikssons fabrikk». De kreative ideene stod i kø.

– Hva med å gjenskape «Fredrikssons fabrikk»? Bare nakne, presenterer Furuseth. Ideen faller ikke i god jord hos de intetanende komikerne.

– Jeg vil ikke være naken. La oss stoppe hele greia. Jeg gjør det ikke, sier Anne Marie Ottersen bestemt.

Du kan se hele videoen øverst i saken.

Feirer 15 år

Else Kåss Furuseth

NOMINERT: Else Kåss Furuseth

Foto: Anne Liv Ekroll / Anne Liv Ekroll, NRK

Landets største komikere skal hedres, nå som Komiprisen 2016 går av stabelen. For første gang i prisutdelingens 15 år lange historie, blir det arrangert i Bergen. Nærmere bestemt på Ole Bull Scene. Programledere er Hasse Hope og Erik Solbakken, kjent fra «Karl Johan». 12 priser skal deles ut, blant annet Årets Fagpris og Årets Hederspris.

Ylvis ligger an til å vinne stort med fem nominasjoner i fire kategorier. På listen over de nominerte finner vi også Else Kåss Furuseth og Bjarte Hjelmeland. Du kan se hele nominasjonslisten her .

Komiprisen 2016 vises direkte lørdag klokken 20:55 på NRK1.

Kulturstrøm