Hopp til innhold

- Amy Winehouse starter band

Amy Winehouse har funnet roen og skal bli vokalist i et nytt band.

Amy Winehouse

Amy Winehouse skal fronte et nytt band som vokalist.

Foto: SHAUN CURRY / AFP

Ahmir "?uestlove" Thompson fra The Roots

Ahmir «?uestlove» Thompson fra The Roots hevder han vil være del av et nytt band med Amy Winehouse på vokal.

Foto: Jason DeCrow / AP
Raphael Saadiq

Raphael Saadiq skal også være en del av det nye bandet til Amy Winehouse.

Foto: VALENTIN FLAURAUD / REUTERS

Den skandalebefengte sangeren Amy Winehouse, aller best kjent for hitlåta «Rehab», skal ha lagt livet som partydronning bak seg.

Nå skal hun være klar for å starte et nytt band, sammen med flere andre kjente musikere.

- Kommer til å skje

I følge den britiske tabloiden The Sun har hun slått sine pjalter sammen med ?uestlove fra The Roots på trommer og produsent Raphael Saadiq på gitar.

Bandet har ennå ikke fått noe navn, og sliter med å finne tid til øvinger, siden Winehouse har problemer med å få innreise til USA. Nylig ble hun nektet visa til USA på grunn av sine tidligere cannabis-historier.

- Dette kommer definitivt til å skje. Det er bare det at det nærmeste hun kan komme USA er Jamaica, sier ?uestlove til avisa.

- Jeg skal snart reise til Frankrike, så da får vi se om vi ikke kan diskutere det over en middag. For øyeblikket holder vi kontakten via Skype, sier han videre.

Traviss får æren

I følge MTV er det Winehouse sitt nye forhold til filmregissøren Reg Traviss som får æren for at hun har roet ned livsstilen sin.

En venn av stjernen sier til MTV at hun er «fullstendig forvandlet» etter at hun fant kjærligheten til Traviss

- Hun sier hun aldri har vært mer lykkelig. Han har gjort henne til en helt nytt menneske. Han er en sivilisert type – en gentleman. Hun er helt salig og har endret seg for ham. Og hun sier hun også snart har ny musikk på gang som hun vil være i form til å promotere, sier kilden til MTV.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.