NRK Hordaland - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

 • Front mot front i Arna

  To biler har kollidert i Ådnavegen i Arna. Det er meldt om store materielle skader. Alle personene som var i bilene skal ha kommet seg ut. De er oppegående, melder politiet.

 • Familie blir sitjande i mottak

  Den afghanske familien som sat i kyrkjeasyl på Fitjar, må halda seg på eit transittmottak i Buskerud fram til dei vert sende ut av landet. Det opplyser Politiets utlendingseining. Retten avslo fredag anken frå familien om å få vera i landet fram til saka om opphaldsløyve er avgjord.

 • Vikafjellet er stengt

  Et snøras har stengt rv. 13 over Vikafjellet. Fare for nye ras gjør at veien er stengt frem til klokken 10 i morgen. Da skal rasfaren vurderes på ny, melder Statens vegvesen på Twitter.

 • Ber om forlenget forvaring

  Statsadvokaten ber om at forvaringsdommen mot en 55 år gammel mann blir forlenget. Mannen ble i 2009 dømt for blant annet voldtekt. Forvaringsdommen, som opprinnelig var på åtte år, er allerede forlenget en gang. Statsadvokaten mener det fortsatt er fare for at 55-åringen skal begå nye alvorlige lovbrudd.

Siste video

Programleiar: Jan Børge Leirvik
Brannvesenet melder om svært stor fare for lyng og grasbrann på Vestlandet.
Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum sier de ikke kan frede Sylvi Listhaug som justisminister. –Hun hører ikkje på statsministerens råd, sier han.

Nyheter

Laster innhold, vennligst vent..