NRK Finnmark – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • 116 i 90-sonen

  En bilfører ble målt til 116 kilometer i timen i 90-sonen på E6 på Hatter i Kvalsund kommune søndag. Politiet skrev ut et forenklet forelegg.

 • Hedret med gullmerke

  Under Norges jeger- og fiskerforbunds landsmøte på Gardermoen i helgen ble NJFFs gullmerke delt ut til Arne Jørstad fra Frosta i Nord-Trøndelag, til Lise Dalen fra Stavanger, og til Terje Aslaksen fra Kirkenes. NJFFs gullmerke henger høyt. Det er kun et fåtall ledende tillitsvalgte som har utmerket seg med en innsats på både lokalt og nasjonalt nivå, som kan bli tildelt gullmerket.

 • Reindrifta kan få millionerstatning

  Nord-Troms tingrett mener staten må ut med over ti millioner kroner i erstatning og saksomkostninger til reindrifta, etter den pågående kraftlinjeutbyggingen i Nord-Norge, skriver Nordlys. Seks reinbeitedistrikt i Troms og Finnmark er tilkjent en samlet erstatning på 4,7 millioner kroner.

 • Fulle folk i øst og vest

  Både i Kirkenes og Alta har politiet bortvist fulle personer fra byen natt til søndag. En mann i 20-årene var i konflikt med to kvinner på et utested i Kirkenes og ble bortvist. I Alta ble en mann i 20-årene kjørt hjem av politiet etter utagerende atferd. En overstadig beruset person ble tatt hånd om av helsepersonell utenfor et utested i Alta litt over klokken 04:00 søndag morgen.

 • Kjørte hjem full kvinne

  En overstadig beruset kvinne ble like før klokken 04:00 kjørt hjem av politiet i Hammerfest. Venninnene hadde forsøkt å få kvinnen med i en drosje, noe hun hadde nektet.