NRK Finnmark - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

 • Kan vinne Berlin-pris

  Lørdag kan regissør Erik Poppes «Utøya 22. juli» vinne hovedkonkurransen under filmfestivalen i Berlin. Det er totalt 24 filmer i årets hovedkonkurranse, av dem er 19 nominert til de gjeveste prisene, Gullbjørnen og Sølvbjørnen. «Utøya 22. juli», som har norsk premiere 9. mars, ble vist under filmfestivalen i Berlin mandag denne uka. (©NTB)

 • Bil traff akende gutt

  En personbil på E6 skal har truffet en akende gutt som kom ut i veibanen. Ingen skader er umiddelbart påvist, men politiet vil sjekke hendelsesforløpet nærmere, skriver Politiet i Finnmark på Twitter.

 • Brann i skuter

  Politiet melder på Twitter om at det har vært en brann i en snøskuter utenfor en hytte på fjellet i Nesseby. Skuteren er utbrent, men det er ikke snakk om personskader.

 • Informerer om kontroller i helgen

  Politiet formidler på Twitter at det vil bli gjennomført kontroller innenfor motorferdsel utenfor løypenett, ruspåvirket kjøring, uregistrerte skutere og adferd generelt i løpet av helgen.

 • Vil utvide sykepleierutdanningen

  Øst-Finnmark Regionråd ber UiT om økt kapasitet på sykepleierutdannelsen ved Campus Kirkenes. De sier de er fornøyd med at det nå er en permanent sykepleierutdanning i Kirkenes, men det mener at å ha inntak kun hvert fjerde år ikke tilfredsstiller behovene for sykepleiere i regionen. De ønsker at det skal tas opp studenter minimum hvert andre år.

Glimt av Finnmark

Langt unna det meste i Norge, helt i grenseland faktisk, finner vi lille Kirkenes som trekker folk fra hele verden.
Aldri før har så mange ønsket å reise til Nord-Norge, og særlig på vinteren.
Onsdag ble et dataspill om fisking lansert verden over.
Laster innhold, vennligst vent..
Distriktsnyheter Nordnytt - Troms og Finnmark. TV