Makrell i tomat Dette er ikke den vanlige hermetikkboksen med makrell i tomat. Tom Victor Gausdal har en helt annen tilnærming til makrellen og tomatene.
Sashimi med sur, søt og salt saus og avokado Det går ekstra fort å lage mat når den ikke skal varmebehandles. Laks med saus av
Lettstekt laks og eggesmør med kapers Kokk Tom Victor Gausdal gir deg en herlig oppskrift til deg som vil ha en forandring på fiskemåltidet.
Løkmarmelade med gule rosiner Tom Victor Gausdal lager løkmarmelade som friskt tilbehør til ribbemiddagen i julen.
Klementinsorbé Verdens friskeste og enkleste juledessert, mener kokk Tom Victor Gausdal. Server den gjerne med litt hakket mørk sjokolade på.
Stekte poteter Tom Victor Gausdal koker potetene før de får en omgang i stekepannen. Disse serveres til ribben på julaften.
Ribbe med julesaus Tom Victor Gausdal lager ribbe med julesaus, løkmarmelade, kål, stekte poteter og pølser. Her er oppskriftene fra «Kvelden før kvelden».
Enkel julesnacks Ventemat på julaften. Gjestene er på vei, noen er på plass. Enda er det litt tid til de skal bes til bords. Da lager Tom Victor Gausdal enkel julesnacks med sild, fenalår og rakfisk.
Helkorn «risotto» med kreps og kantareller Det går mot høst og kantareller og kreps er råvarer i denne retten Tom V. Gausdal lager i Sommeråpent. «Risottoen» lages på korn, ikke ris.