Posesaus er ut! Er du lei posesaus og vil lage en saus gjestene dine sent vil glemme? Følge med på dagens kokkeskole, Lise viser deg hvordan du lager saus til fest. Av Heidi Rode og Lise Finckenhagen
Smakfulle sauser i Lises kokkeskole God og tradisjonell brun saus, eller hvit saus spicet opp med sitrongress, chili og kokosmelk. I dagens kokkeskole kommer Lise med sausråd for folk på farten. Av Heidi Rode
Slow food - veien til saftig kjøtt Her får du triksene til mørt og saftig kjøtt. Av Pernille Wroldsen
Slik krydrer du hverdagen Det er ikke lenger bare salt og pepper som står i norske krydderhyller. Vi utvider stadig repertoaret med krydder og urter fra hele verden. Men bruker vi dem riktig? Av Pernille Wroldsen
Slik steker du en biff I Lises kokkeskole denne uken lærer du hvordan en skikkelig biff skal stekes, og det på ekte kokkevis. Av Helga Hem
Slik lager du god kraft! Kast buljongterningene! Her lærer du hvordan man lager en god kyllingkraft fra bunnen av. Av Pernille Wroldsen