Slik gjør du
Rist cashewnøttene i ei varm, tørr steikepanne til de får farge. Skjær kyllingen i 2 centimeter store biter og brun bitene i olivenolje. Tilsett hakka hvitløk og chili, og steik til kyllingbitene er hvite helt gjennom. Dryss over litt salt og pepper-
Press sitronen og ha safta over kyllingbitene sammen med vannet.
Løft ut kyllingbitene, og hell krafta som er igjen i panna over artisjokkhjertene, som du på forhånd har delt i to eller tre biter. Legg artisjokkhjertene i bunnen av fire porsjonsformer. Ha over kylling og cashewnøtter, og legg grønnsaker og salat øverst. Bland det hele sammen før servering.
Tips
Til salaten smaker det godt med brød. På brødet kan du ha kremost-røre med basilikum. Finhakk hvitløk og basilikum, riv sitronskall og bland alt sammen med osten med en gaffel. Bland inn sitronsaft til slutt.