Slik gjør du
Sett ovnen på 150 °C.
Skjær tomatene i to og gryp ut kjernene. Strø over timian, salt og litt pepper. Drypp over olivenolje. Settes i ovnen i 40 minutter.
Kilde: Sara Begner i tv-serien Saras kjøkken/SVT
Ovnstørkede tomater med timian, salt og pepper.
Foto: Peter Tullberg / SVTI Italia serveres antipasti som en innledning til måltidene. Den består av kalde retter, gjerne marinerte grønnsaker. Ovnstørkede tomater kan være en av disse rettene.
Sett ovnen på 150 °C.
Skjær tomatene i to og gryp ut kjernene. Strø over timian, salt og litt pepper. Drypp over olivenolje. Settes i ovnen i 40 minutter.
Kilde: Sara Begner i tv-serien Saras kjøkken/SVT
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.