Kyoto

«Kyoto» er fortsatt en slager og er i dag å finne på mange barkart i Norge og ellers i verden.

Foto: Henriette Louise Krogness / NRK

Kyoto

Roar Hildonen er mannen som fant opp «Kyoto». Den egenkomponerte drinken med smak av pasjonsfrukt lagde han første gang sommeren 2000.

Slik gjør du

Kyoto

Shake alle ingrediensene sammen med isbiter, unntatt farris eller soda. Fyll dette usilt over i et Highball-glass med is og fyll opp med farris eller soda. Pynt med sitronbåt.

Plain Kyoto

Shake alle ingrediensene sammen med isbiter, unntatt farris eller soda. Fyll dette usilt over i et Highball-glass med is og fyll opp med farris eller soda. Pynt med sitronbåt.

Tips

Drinken Kyoto kan lages som en bowl, pyntet med frisk frukt. I stedet for å bruke isbiter bør du i bowlen bruke én stor isblokk.

Kilde: Roar Hildonen