Hopp til innhold

Omer ble inspirert av Adil til TV-jobben

Fredag kveld kan du se TV 2-dommer Omer Bhatti ha en gjesteopptreden på NRK. – Adils hemmelige dansere var min første TV-jobb og ble en oppvarming til Norske Talenter, sier Omer.

Adil Khan og Omer Bhatti
Foto: Rubicon TV

Hver fredag denne vårsesongen kan du se norsk-pakistanske Omer Bhatti som dommer i Norske Talenter på TV 2. Langfredag blir danseren også å se på NRK i sesongens første episode av «Adils hemmelige dansere».

– Det var veldig gøy å være med på Adils hemmelige dansere. Opptakene var før jeg hadde startet i Norske Talenter, og jeg fikk en smakebit på hvordan det er å snakke på tv. Jeg er vant til å opptre, men jeg er veldig sjenert og det å snakke på tv er en helt annen greie. Adils hemmelige dansere ble en type oppvarming til Norske Talenter. Jeg men fikk kjenne litt på det, og kjente at dette kan jeg få til, sier Omer Bhatti til NRK.no.

Flaut å danse for så få

Omer Bhatti fra Holmlia i Oslo jobber som artist og danser under artistnavnet O-bee. Han ble verdenskjent gjennom sitt mangeårige vennskap med Michael Jackson.

I fredagens episode av «Adils hemmelige dansere» ser man hvordan fem lærere jobber for å klare å bli hiphopdansere på tre uker. Når deres motivasjon er som lavest, inviterer programleder Adil Khan inn Omer Bhatti som inspirasjon.

– Jeg har med meg en barndomskompis i dag. Denne mannen er elev av min største helt og den største entertaineren som har eksistert, Michael Jackson, introduserer Adil Khan i klippet.

Omer selv forteller at han synes det var flaut å danse for den lille gruppen i kveldens program, men at det derfor også ga han mye.

– Det var bare lærerne og Adil, og jeg kjente på at det å danse foran fem stykker, kan være en litt klein situasjon. Jeg synes det er mer gøy å danse for 5000–6000. Da er det showtime og min tid til å skinne. Jeg mister alle hemningene og går inn i en annen modus, der jeg ikke er sjenert. Det er vanskelig å steppe inn i modusen med bare fire-fem i publikum. Jeg tenker på det når jeg er dommer i Norske Talenter, at det er litt sånn det må føles for dem som står i dommerutvelgelsen der.

Spurte Adil om råd før TV-jobbing

Omer Bhatti forteller at han spurte Adil Khan, som også har vært dommer i Norske Talenter, om råd før han sa ja til jobben.

– Jeg kjenner jo Adil fra vi var unge og vi er litt like på visse måter, utenlandske og dansere. Det er gøy å se hvor langt han har kommet og hvor bra han gjør det, det er veldig inspirerende. Jeg synes han gjorde en god jobb i Norske Talenter, og spurte han om tips da jeg fikk jobben.

Se danseklippet med Omer Bhatti her:

Omer Bhatti gjester NRK-serien Adils hemmelige dansere.

Kulturstrøm

  • Britney Spears inngår forlik med faren sin

    Popstjerna har inngått eit forlik med faren sin Jamie Spears, meir enn to år etter at ei rettsavgjerd avslutta verjeordninga som har gitt han kontroll over livet hennar. Det melder CNN.

    Sidan verjeordninga vart avslutta, har Britney Spears og faren vore i retten fleire gonger i samanheng med advokathonorar og skuldingar om upassande oppførsel under verjeordninga. Far hennar har heile tida motsett seg skuldingane.

    Vilkåra for forliket er ikkje offentleggjort, men advokatane til Spears stadfestar forliket til CNN.

    (FILES) US singer Britney Spears arrives for the premiere of Sony Pictures' "Once Upon a Time... ...
    Foto: AFP
  • Girl in Red med historisk milepæl

    Ho er den første norske kvinnelege artisten som har fått éin milliard strøymingar på ein song på strøymetenesta Spotify.

    Det er låten «we fell in love in october» som har bikka éin milliard, ifølgje VG. Låten blei gjeve ut i 2018.

    Marie Ulven Ringheim, som ho eigentleg heiter, seier til avisa at ho synest det er veldig gøy at ei låt som ho har skrive, produsert, miksa og mastra har resonnert så mykje.

    Girl in Red
    Foto: ANNA KURTH / AFP
  • «Victoria må dø» vant publikumspris

    Den norske filmen «Victoria må dø» vant publikumsprisen under årets Barnefilmfestival i Kristiansand.

    «Mounted Games» av Karen Houge vant årets pitchekonkurranse og «Smerteterskel» stakk av med prisen for beste kortfilm.

    Festivalsjef Cathrine Sordal forteller i en pressemelding at det har blitt vist 83 filmer fra 42 land under årets festival.

    Barnefilmfestivalen har i år delt ut 10 ulike filmpriser. Her kan du lese om alle vinnerne.