Hopp til innhold
Britney Spears i Las Vegas 18. oktober 2018
Foto: Steve Marcus / AP

Britney Spears

Oppsummert

Artisten Britney Spears er en av USAs mestselgende artister. I 14 år var hun umyndiggjort og under kontroll av sin far. En domstol i Los Angeles opphevet vergemålet 12. november 2021.

 • Britney Spears sin eksmann dømd til fengsel etter bryllaupsstorming

  Popstjerna Britney Spears sin eksmann, Jason Alexander (40), er dømd til 128 dagar vilkårsbunde fengsel etter storminga av superstjerna sitt bryllaup, skriv TMZ.

  Under bryllaupet til Spears (40) og hennar nåverande ektemann Sam Asghari (28) brøyt Alexander seg inn på eigedommen og forstyrra bryllaupet, medan han filma direkte på Instagram. Eksmannen var væpna med kniv, men blei stoppa av sikkerheitsvakter.

  Alexander var sikta for fire lovbrot, men blei dømd for to av dei.

  Han har allereie sona 64 dagar av de 128, men har fått besøksforbod og må halda seg unna Spears fram til 11. august 2023.

  Alexander og Spears var barndomskjærastar før dei hadde eit 55 timars ekteskap i 2004. Dei gifta seg i Las Vegas og var gift på tredje døgnet då ekteskapet blei annullert.

 • Eksmannen brøt seg inn i Britney Spears' bryllup

  Britney Spears giftet seg torsdag kveld med Sam Asghari. Under bryllupet brøt Britney's eksmannen seg inn på eiendommen og forstyrret bryllupet, mens han filmet direkte på Instagram. Politiet ble tilkalt og klarte til slutt å kaste ut mannen.

  Britney Spears og Sam Asghari på premieren av "Once upon a time in Hollydood" 22. juli 2019.
  Foto: Jordan Strauss / AP
 • TMZ: Britney Spears skal gifta seg i dag

  Det amerikanske tabloidmediet TMZ hevdar at Britney Spears skal gifta seg med kjærasten Sam Asghari torsdag.

  Ei kjelde nær songaren fortel TMZ at paret skal gifta seg føre ei gjesteliste på rundt 100 personar. Spears sin mor, far og syster, Jamie Lynn, skal ikkje vera der, skriv TMZ.

  Popstjerna vann i fjor rettssaka mot faren, som har hatt verjemål over Spears i 13 år.

  Britney Spears og Sam Asghari på premieren av "Once upon a time in Hollydood" 22. juli 2019.
  Foto: Jordan Strauss / AP
 • Britney Spears mistet ufødt barn

  Britney Spears skriver på Instagram at hun har mistet sitt ufødte barn. Hun skriver at det skjedde tidlig i graviditeten.

  «Det er med vår dypeste sorg at vi må melde at vi har mistet vår mirakelbaby tidlig i graviditeten. Dette er sønderknusende for enhver foreldre. Kanskje vi skulle ha ventet med å annonsere til vi var kommet lenger, men vi for begeistret over å kunne dele de gode nyhetene. Vår kjærlighet til hverandre er vår styrke. Vi vil fortsatt forsøke å utvide vår vakre familie. Vi er takknemlige for all støtten deres. Vi ber om fred i denne vanskelige tiden.»

 • Britney Spears (40) er gravid

  Britney Spears (40) melder på Instagram at hun er gravid. Hun har to sønner på 15 og 16 år fra før.

  Spears ble i november fri fra vergemålet. Faren Jamie Spears hadde styrt hennes privatliv, økonomi og eiendeler siden 2008.

  Britney Spears
  Foto: Chris Pizzello / AP

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no