Tapet betyr at Sápmi nå må nøye seg med plasseringskamp på fredag.

Publikum, Abkhasia - Sápmi 2-0

Hjemmepublikummet var i ekstase etter at Abkhasia sikret seg avansement til kvartfinalen på Sápmis bekostning.

Sápmi tapte kvartfinalen med 2 -0 mot Abkhasia.

Det ble 1 - 0 i det 35. minuttet på hjørnepark. Og 1 - 0 sto seg til pausen.

I andre omgang hadde Jon Steinar Eriksen en heading i tverrliggeren etter et frispark. Et mål her kunne ha endret kampbildet, skriver FA Sápmi-president Håkan Kuorak på Fa Sápmis Facebook-side.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Abkhasia - Sápmi 2-0, Conifa World Cup 2016

Det oppsto klabb og babb i feltet da Abkhasia fikk hjørnespark i første omgang. Hjemmelaget utnyttet kaoset som oppsto og la på til 1-0.

I de siste 20 minuttene trykket Sápmi på for redusering, men hjemmelaget ble flere ganger reddet av sin gode målvakt, som gjorde flere feberredninger.

Abkhasia vant 2-0 og nå venter plasseringskamp om femte til åttende plass, og motstander på fredag klokken 15 i Sukhumi blir United Koreans of Japan.

En seier og to tap

ConIFA World Cup er en fotballturnering for lag som ikke kan bli medlem i FIFA eller UEFA. Turneringen arrangeres i Abkhasia 28. mai til 5. juni. FA Sápmi er en av tolv lag som deltar.

Landslagstrener for FA Sápmi er den tidligere TIL-spilleren Morten Pedersen.

Fasit for turneringen for Sápmis del er en seier og to tap. Det blir ingen finale på de samiske spillerne, men plasseringkamp på fredag.

I gruppespillet har Sápmi møtt Panjab og Somaliland.

Sápmis første kamp ble spilt på søndag, og da ble det seier 5-0 mot Somaliland.

Den andre kampen ble spilt mandag, og da ble det ettmålstap mot Panjab.