Stavanger Oilers-Frisk/Asker Sluttspill 2018 Markus Søberg

Stavanger Oilers

• Oilers tapte hjemme

Stavanger Oilers hadde sjansen mandag kveld til å sette seg i en god posisjon i semifinaleoppgjørene mot Vålerenga i NM-sluttspillet.

Men på hjemmebane var det bortelaget som klare å kjempe seg til seier i det femte semifinaleoppgjøret.

Nå leder Vålerenga 3–2 i kamper, og kan avgjøre det hele på hjemmebane onsdag.

Oilers må nå vinne de to siste kampene for å komme til finalespillet i NM.

• Stavanger Oilers viste muskler i den første NM-semifinalen – slo Vålerenga 4-1 på hjemmeis

Stavanger Oilers tok en oppskriftsmessig seier da de slo Vålerenga 4-1 i det første semifinaleoppgjøret søndag ettermiddag.

Sluttspillsoppgjørene avgjøres i best av sju kamper. Første lag til fire seire avanserer videre til finalen.

Etter en målløs første periode sendte Oslo-gutten Ludvig Hoff vertene i ledelsen. Andreas Klavestad doblet ledelsen tre minutter senere, før Hoff gjorde sitt andre mål for kvelden etter en drøy halvtime spilt.

Halvannet minutt før pause økte André Bjelland Strandborg Oilers' ledelse ytterligere og punkterte på mange måter kampen før siste periode.

Vålerenga mistet likevel ikke håpet og bare tre minutter inn i tredje periode reduserte Mika Partanen for gjestene.

Oilers og Vålerenga endte på henholdsvis 2.- og 3.-plass i grunnseieren. Det skilte riktignok 17 poeng opp til den soleklare seriemesteren Storhamar.

Oilers er regjerende norgesmestere etter at de slo Storhamar i finalen forrige sesong.

(©NTB)

Stavanger Oilers NM-semifinale
  • Tre spillerforlengelser i Stavanger Oilers

I løpet av påskeuka har ishockeyklubben Stavanger Oilers sørget for kontraktforlengelser med tre av spillerne sine, skriver NTB.

Tidligere denne uken har Kristian Østby undertegnet en toårskontrakt, mens Anders Tangen Henriksen tar tre nye år i klubben.

Den nyeste kontrakten er skrevet under av Patrick Elvsveen, som kom til Stavanger fra Storhamar før sesongen. Han har signert for to nye år.