Stavanger Oilers-Frisk/Asker Sluttspill 2018 Markus Søberg
Foto: Tore Kommedal Asheim / NRK

Stavanger Oilers

 • Oilers taper hjemme

  Det ender 3–1 til Storhamar over Stavanger Oilers i DNB Arena. Mario Lucia ble hjemmelagets eneste målscorer. For gjestene kom Steffen Thoresen, Joel Johansson og Robin Dahlstrøm målene. Oilers ligger på 3. plass i Eliteserien, mens Storhamar topper.

 • Det rakner for Oilers

  Der sitter den igjen i nettet, og igjen er det gjestene fra Hamar som scorer. Patrick Thoresen har tatt på seg servitøransvaret i kveld. Denne gangen setter han opp Robin Dahlstrøm som sikkert setter 3–1 til Storhamar.

 • Storhamar har snudd det

  Der er regjerende mester Storhamar som tar ledelsen 2–1. Joel Johansson er målscorer. Kun minutter igjen for Oilers å gjøre det på nå.

  Storhamar
  Foto: Leo Kramer / NRK
 • Uavgjort etter to perioder

  Det står 1–1 i DNB Arena etter to perioder, etter at Steffen Thoresen skapte balanse i regnskapet med sin scoring seks minutter ut i perioden. Dermed er det duket for en spennende siste periode i kampen mellom de to topplagene.

 • Storhamar utlignet

  Der sitter 1–1 i DNB Arena. Storhamar har slått tilbake. Seks minutter inn i andre periode er det brødrene Thoresen som gjør det for gjestene. Patrick finner Steffen foran mål. Han dytter pucken i mål, og vi er like langt.

Se pressekonferanse fra klokka 11.00