Stavanger Oilers-Frisk/Asker Sluttspill 2018 Markus Søberg
Foto: Tore Kommedal Asheim / NRK

Stavanger Oilers

 • Tap for Oilers

  Seriemester Stavanger Oilers tapte mot Storhamar i DNB-Arena lørdag kveld. Stillingen var 2–2 etter full tid. I spilleforlengelsen fikk Storhamar inn den avgjørende scoringen. Rylan Schwartz og Tommy Kristiansen satt inn Oilers sine mål.

 • Oilers fekk seriegullet

  Stavanger Oilers slo i kveld Frisk Asker 3-1, og dei feira med medaljeseremoni. For sjølv om det er sju rundar igjen, så har Oilers allereie vore seriemeistrar sidan 2. februar. Og på heimebane i kveld fekk dei utdelt pokalen for sitt femte seriemeisterskap.

 • Oilers er seriemestere

  Stavanger Oilers vant 2-1 over Lillehammer i dagens bortekamp. Oilers trengte bare ett poeng for å sikre seriemesterskapet, og med denne seieren var gullet et faktum. Det betyr at Oilers kan ta det helt med ro i de åtte gjenstående kampene av serien.

  Stavanger Oilers
  Foto: Terje Pedersen / Terje Pedersen
 • Oilers-damene er seriemestre

  Stavanger Hockey Oilers er seriemestre i eliteserien for kvinner. Laget slo Hasle-Løren i dag 2–0 på hjemmebane. Selv om det er tre kamper igjen, så leder Oilers klart på tabellen. Oilers-damene har vunnet både serien og NM de fire siste årene.

  Stavanger Hockey Oilers er seriemestre i kvinner elite.
  Foto: Ernst Falch / Stavanger Oilers
 • Seier til Oilers mot Vålerenga

  Vålerenga ledet 1-0 etter første periode mot Oilers. 9 minutter inn i andre periode utligner Oilers. Nolan Zajac skyter fra distanse og får pucken inn i nettet. 4 minutter etterpå scorer han igjen, og Oilers tar ledelsen. Vålerenga svarte raskt, og sørget for at det var likt lenge. På tampen av kampen banker Oilers inn to mål, og stillingen ble til slutt 4-2.

  Nolan Zajac
  Foto: Fredrik Hagen
Se pressekonferanse fra klokka 11.00